Horoskop za vikend od 23. do 25. kolovoza 2024. godine: Netko će biti ljubomoran, a Jarce očekuje dubok razgovor

Saznajte što horoskop za vikend od 23. do 25. kolovoza 2024. donosi vašem znaku

Shutterstock

Horoskop za vikend od 23. do 25. kolovoza 2024. godine!

OVAN

Ovaj vikend donosi mnogo energije i uzbuđenja. Bit ćete puni inicijative, ali pripazite na impulzivnost. Idealno je vrijeme za završetak započetih projekata. U ljubavi, strasti će biti na vrhuncu, no izbjegavajte nesuglasice.

BIK

Mir i stabilnost će vam biti na prvom mjestu. Ovaj vikend pruža priliku za opuštanje i uživanje u malim životnim zadovoljstvima. Financije su stabilne, no budite oprezni s neplaniranim troškovima. U ljubavi, partnerstvo jača kroz zajedničke aktivnosti.

BLIZANCI

Društveni život će biti u fokusu. Pripremite se za neočekivane pozive i susrete. Komunikacija će teći glatko, što je idealno za rješavanje nesporazuma. Ljubavni život je dinamičan, s mogućim iznenađenjima.

RAK

Ovaj vikend vas potiče da se posvetite sebi i obitelji. Emocionalna povezanost bit će naglašena, a domaće okruženje pruža vam sigurnost. Izbjegavajte preosjetljivost u odnosima, ali se slobodno prepustite nježnosti i ljubavi.

LAV

Središte pažnje je na vama. Ovaj vikend donosi prilike za zabavu i kreativnost. Vaša karizma će privlačiti ljude, pa iskoristite priliku za druženje. U ljubavi, strasti će biti naglašene, ali pazite da ne zanemarite važnost iskrenog razgovora i promišljanja o pitanjima koja su vas prethodno mučila.

DJEVICA

Vikend je idealan za organizaciju i planiranje. Fokusirajte se na detalje u poslu i domu. Financijska stabilnost vam je važna, pa pripazite na troškove. U ljubavi, komunikacija s partnerom bit će ključna za izbjegavanje nesporazuma.

VAGA

Ovaj vikend donosi ravnotežu i harmoniju. Društveni kontakti bit će važni, a možete očekivati poziv za neki događaj. Financije su stabilne, ali izbjegavajte impulzivne kupovine. U ljubavi, romantika je u zraku.

ŠKORPION

Intenzivan vikend je pred vama. Emocije će biti duboke, a strasti snažne. Prilike za transformaciju u osobnom i profesionalnom životu su moguće. U ljubavi, očekujte duboku povezanost s partnerom, ali pazite na ljubomoru.

STRIJELAC

Ovaj vikend donosi priliku za avanturu i istraživanje. Bit ćete skloni izlascima i druženjima, a vaša optimistična priroda privlačit će ljude. Financije su u dobrom stanju, ali budite mudri s troškovima. Ljubavni život je ispunjen zabavom i radošću.

JARAC

Vrijeme je za ozbiljan pristup obvezama. Ovaj vikend idealan je za planiranje i postavljanje ciljeva. Poslovni napori će se isplatiti, a financije su stabilne. U ljubavi, odnosi mogu biti ozbiljniji, pa budite otvoreni za dublje razgovore.

VODENJAK

Društveni kontakti bit će u prvom planu. Vikend donosi prilike za nova poznanstva i suradnje. Vaša originalnost i ideje bit će cijenjene. Financije su stabilne, ali izbjegavajte rizike. U ljubavi, sloboda i razumijevanje bit će ključni.

RIBE

Ovaj vikend donosi priliku za introspekciju i odmor. Posvetite se unutarnjem miru i duhovnosti. Financijski, budite oprezni s velikim ulaganjima za koje nije pravi trenutak. U ljubavi, nježnost i suosjećanje bit će na prvom mjestu.