Na ekvinocij 19. ožujka 2024. godine energetska mreža planeta prelazi u višu harmoniju, dopuštajući nam s većom lakoćom upiti iscjeljujuću moć Majke Prirode. Sa živom i probuđenom energetskom mrežom planeta, također možemo napuniti vlastite energetske centre u tijelu i poslati svoje misli ili namjere u svemir na ostvarenje, piše Forever Conscious.

Očekuje nas spajanje jakih energija

Ožujski ekvinocij pojačan je nadolazećom pomrčinom Mjeseca u Vagi 25. ožujka. Iako je ova pomrčina udaljena gotovo tjedan dana od ekvinocija, skloni smo osjetiti njezinu energiju čak i do mjesec dana prije ili nakon dolaska. Pomrčine obično donose visok intenzitet, kao i transformativnu energiju koja može uzdrmati ili čak preokrenuti naš život. Pomrčine različito utječu na sve nas, ali na nekoj razini svi doživljavamo barem dio transformacije.

Naš bi fokus mogao biti usredotočen na dinamiku odnosa koji nas je prethodno mučio. Ova pomrčina može pomoći razotkriti naše unutarnje djelovanje i skrenuti nam pozornost na sve što treba dovršiti kako bismo mogli stvoriti odnose koje želimo. Uz pomrčinu na horizontu, koristit ćemo energiju ekvinocija za postavljanje namjera za ono što želimo manifestirati u našim životima. Možemo upotrijebiti moćnu energiju za stvaranje ciljeva, promjenu rutine i kreiranje zdravih navika. Iako je uvijek dobro vrijeme za to, vjerojatno ćemo sada osjetiti veću podršku dok poduzimamo značajne radnje.

Kako koristiti energiju ožujskog ekvinocija?

Dopustite novoj inspiraciji, neočekivanim idejama i drukčijim perspektivama filtriranje u vaše biće pod ožujskim ekvinocijem. Dopustite sebi isprati sve stare i zastarjele misli, osjećaje, situacije i navike koje više ne služe vašem najvišem dobru.

Krećite se svojim tijelom, očistite i oslobodite svaku stanicu. Potrudite se duboko udahnuti i izdahnuti sve što više ne podržava vaše biće - imajte najvišu viziju sebe. Ova energija je dar, ali na nama je da naučimo kako je iskoristiti. Izađite van na ovaj dan i okružite se iscjeljujućom snagom prirode, meditirajte ili vodite dnevnik - svemir će biti na vašoj strani.

Izaberite aktivnost koja vam najviše odgovara kako bi energija ušla u vaš život

  • Očistite auru
  • Provedite vrijeme u prirodi
  • Postavite ciljeve za novu godinu i poduzmite korake prema tim ciljevima
  • Započnite s novom zdravom navikom ili okončajte nezdrave navike
  • Reorganizirajte svoj raspored kako biste ga bolje uskladili
  • Raščistite nered i očistite svoj prostor
  • Usredotočite se na ono što želite privući