Poslušajte ova 3 feng shui savjeta za ispunjenje želja: 

1. Postavite si sljedeća pitanja: Podržava li me izgled i dekor mog doma na mom životnom putu?, Odražava li moje skrivene želje?, Povezuje li me s mojom svrhom ili me od nje odvlači?Zatvorite oči i sjetite se kako je izgledao vaš dom prije nego što ste u njega uselili pa razmislite o tome zašto ste odabrali upravo taj prostor umjesto svih drugih i kako ste zamišljali svoj život u njemu? Potom otvorite oči i pogledajte svoj dom. Je li to onaj koji ste zamišljali, je li ispunjen dragocjenim uspomenama i vašim omiljenim namještajem ili u njemu vlada nered i prenatrpan je stvarima koje vam ne znače puno.

2. Zapišite svoje životne želje vezane uz ljubav, zdravlje, karijeru, putovanja, kreativnost... Potrudite se da vaš dom ukrašavaju simboli koji predstavljaju vaše namjere. Knjige, slike, fotografije i figure trebaju pričati priču kojoj stremite. Smišljeno odabrani predmeti postavljeni kako bi vas podsjećali na ono što želite ostvariti u svom životu napunit će vas obiljem energije.

3. Kreirajte ‘vision board’, odnosno mapu svojih ciljeva koju ćete ispuniti riječima i slikama koje predstavljaju vaše želje. Postavite je na neko mjesto u domu gdje će biti uočljiva kako biste bili sigurni da ćete je moći pogledati svaki dan.