FENG SHUI PROGNOZA ZA LIPANJ: Stiže moćna vatrena energija, a ovi dijelovi doma donose više sreće, novca i uspjeha

U feng shui prognozi za lipanj 2022. godine doznajte koji dijelovi doma donose sreću, a koji su podložni negativnoj energiji!

Shutterstock

Lipanj je mjesec "vatrenog konja" prema solarnom kineskom kalendaru - donosi inspiraciju, optimizam, povećanu emocionalnost. Brzo će se širiti informacije, ali i emocije. Međutim, pojačana vatrena energija može imati i negativnu stranu, kao što su bijes i nezadovoljstvo, zato je važno da pronađete balans.

Feng shui stručnjaci otkrivaju na koje sektore kuće će lipanjska energija imati najviše utjecaja. Odredite u kojem se sektoru nalazi prostorija u domu u kojoj provodite najviše vremena, a onda saznajte kako će utjecati na vas i koje promjene možete poduzeti:

Sjever - Oni koji su često u ovom sektoru imat će ambiciozne i pomalo avanturističke misli. Sjever će svim stvarima dati aktivan poticaj! Dakle, slušajte i pazite na nove mogućnosti, ali nemojte se previše zanositi! Sjeverni dio doma u lipnju bit će povoljan za sve tipove aktivacija.

Jugozapad je prilično "problematičan". Čest boravak u jugozapadnom sektoru može donijeti zbunjenost, nezadovoljstvo, prolazne hirove, poput troška novca i gubljenja vremena.

Južni dio doma donosi probleme s koncentracijom i sporost u poslovanju. Ako često boravite u ovom dijelu doma, onda je ovog mjeseca preporučljivo da usporite, češće se odmarate i trenirate svoju opuštenost. Feng shui stručnjaci ističu da negativnu energiju u južnem dijelu doma možete smanjiti korištenjem predmeta i boja koje pripadaju elementu metala (zlatna, srebrna, bijela, ogledalo, dekoracije od metala, hvatač vjetra...)

Istok je jako nepovoljan i sa sobom nosi iznenadne probleme. Kako biste ispravili negativnu energiju, možete staviti feng shui kineske novčiće. Ako su vaša ulazna vrata u istočnom sektoru, onda je ovog mjeseca preporučljivo da tamo stavite hvatač vjetra. Izbjegavajte rizične poslove, ne uzimajte sumnjive pozajmice i ne posuđujte značajne sume novca.

Sjeveroistok ovog mjeseca promovira financijski rast zahvaljujući umu, intelektu, novom znanju. Sve ovo će biti cijenjeno. Ako je radna soba u sjeveroistočnom sektoru ili u ovom dijelu najviše radite i planirate te je moguće da vas očekuje uspjeh.

Zapadni dio kuće promovira svijetle ideje. Odličan je za prezentacije, oglašavanje, PR. Posebno korisno za one koji se bave javnim nastupom, ali nije povoljan za zdravlje i odnose. U ovom sektoru kuće feng shui stručnjaci preporučuju da stavite proizvode od kamena, keramike i ukrasnih kristala za privlačenje novca.

Sjeverozapad je jako dobar ovog mjeseca! Ljudi koji aktivno koriste sjeverozapad dobit će primamljive prilike za napredovanje, podizanje statusa, ugleda i rasta u karijeri. To neće biti samo ohrabrenje, već prilično značajan materijalni ekvivalent! Zadržavajte se ovdje češće i aktivirajte se u sferi posla u ovom polju.

Jugoistok donosi mogućnosti za karijeru kroz disciplinu i nagon da se stvari završe. Međutim, u ovom sektoru može biti i konflikta energije. U cilju uspješnijeg pregovaranja sa nadređenima i rješavanja svih pitanja diplomatskim putem, ovdje je povoljna voda kao element, kao i Mjesec. Ovdje možete postaviti slike Mjeseca i vode ili figurice koje na to asociraju.