Ne morate se jače truditi ni isprobavati neke posebne tehnike koje će vas približiti vašoj srodnoj duši. Trebate samo biti najbolja verzija sebe.

Dakle, nije riječ o pronalasku idealnog partnera već u tome da postanete idealan partner. Vaša će se srodna duša pojaviti kada postanete najbolja verzija sebe.

Evo na kojih pet načina možete privući osobu o kojoj ste oduvijek sanjali:

1. Odbacite stara zamjeranja

Ako se ne oslobodite bolne prošlosti, ona će vas uvijek sputavati. Morate oprostiti, zaboraviti i otpustiti prošlost kako biste oslobodili nakupljene emocije. Ako niste spremni krenuti naprijed, nećete biti spremni za svog idealnog partnera.

2. Iscijelite se emocionalno i mentalno

Svi nosimo ožiljke iz prošlosti koji utječu na našu sadašnjost i zato ih ne bismo trebali potiskivati. Razgovarajte o svojim problemima, pišite o njima u dnevnik ili im se posvetite na neki drugi način kako biste ih se oslobodili.

3. Unaprijedite svoju osobnost

Prvi korak prema poboljšanju svoje osobnosti jest priznavanje problema. Vaša srodna duša ne može popraviti vaše nedostatke. Upravo suprotno, privlačit ćete ljude s jednakim nedostacima. Trebate poraditi na sebi i pozitivnim navikama, poput iskrenosti, smirenosti i dobrote.

4. Usvojite jednake odlike koje očekujete od svog idealnog partnera

Sve ono što tražite u svojoj srodnoj duši trebate njegovati u sebi. Zapitajte se: jeste li vi osoba koju želite? Ako niste, tada se potrudite postati osoba s kojom biste željeli provesti život.

5. Vibrirajte na višoj frekvenciji

Ako ste cinični, kritični, ogorčeni, negativni, ljutiti ili nagli, tada ćete privlačiti ljude s jednakom energijom. Radite stvari koje vas čine sretnima i mirnima. Pokušajte imati pozitivan pogled na svijet i vaša će se srodna duša automatski pojaviti.

Vi ste jedina osoba koja stoji na putu vama i vašoj srodnoj duši, ali možete to promijeniti. Samo imajte vjere!

Izvor: consciousreminder.com