Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Molitve anđelima čuvarima prema horoskopskom znaku

Saznajte tko je vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku i zazovite ga molitvom da vam pruži vodstvo, snagu i vjeru kako biste s hrabrošću kročili kroz životne izazove

 anđeli Izvor: Mare Milin

Uz vas kroz sve životne izazove

Anđeli su duhovna bića koja imaju nekoliko bitnih funkcija u životu ljudi. Osim što čuvaju ljude i daju smjernice za život, anđeli vas vode i kroz sve životne transformacije, ohrabruju vas i daju vam nadu koja će vas držati u vjeri dok prolazite životno bitna razdoblja, kako bi mogli sve izdržati i imati snage i hrabrosti proći kroz sve životne izazove.

S obzirom na to da mene anđeli vode od kad znam za sebe, iako to godinama nisam bila u potpunosti svjesna, sve dok mi nisu počeli jako konkretno govoriti, željela bi vam pomoći da naučite kako se obratiti svojim Arhanđelima čuvarima prema horoskopskom znaku kada prolazite kroz nepravdu i razočarenje, te ih zamoliti za vodstvo, snagu i vjeru.

Čuda rezervirana za svakodnevicu

Ako se malo osvrnete unazad i pogledate u svete knjige vidjet ćete da su anđeli i Arhanđeli navijestili mnoge bitne događaje, kako za pojedince tako i za cjelokupno čovječanstvo.

Svaka osoba na planeti ima potencijal za velike i Božanske stvari i koliko god vam se činilo da su čuda rezervirana za neka davna vremena i svetije ljude, sjetite se da su i ti sveti ljudi bili obični poput svih drugih, mene i vas. Zato slobodno tražite svoje anđele vodstvo i transformirajte se prema sjaju i dizajnu svoje duše.

Ovdje su molitve Arhanđelima, svaki od njih najviše pomaže u onom području u kojem vlada, zato obratite pažnju kojem se obraćate kako bi do vas došlo ono što želite.

 krila anđela

krila anđela
Izvor: Profimedia

Zaziv Arhanđelu Mihaelu

Arkanđeo Mihael je čuvar znaka Ovan, Lav i Strijelac i pomaže im da žive svoju vibraciju i energiju pokretanja.

Mihael je arhanđeo pobjede, zaštitnik radosti i ravnoteže, vlada elementom vatre, južnom stranom svijeta.

Mihaele, ti si Arhanđeo koji stoji do Stvoritelja i vladaš jugom, radosti i ravnotežom na cjelokupnom svijetu, zazivam te da mi pomogneš. Srce mi je puno (možete navesti konkretnu situaciju) i imam osjećaj da bi ga tama mogla savladati, tražim te vodstvo i konkretnu pomoć, pokaži mi kroz ljubav Stvoriteljevu svjetlo i izlaz, pokaži mi čudesna rješenja za ovu situaciju i pomozi mome srcu da otpusti i oprosti ono što su mi učinili, umjesto mene Ti donesi pravdu u moj život, a meni daj da budem iskren/iskrena i da nastavim sa svojim životom.

Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka tako i bude!

 anđeli

anđeli
Izvor: Shutterstock

Zaziv Arhanđelu Urielu

Arkanđeo Uriel je čuvar znaka Bika, Djevice i Jarca i pomaže mu da budu pouzdani, praktični i uporni.

Uriel je arhanđeo pomoći i mira, vlada elementom zemlje i sjevernom stranom svijeta.

Uriele, ti si Arhanđeo koji stoji do Stvoritelja i vladaš sjeverom, pomoći i mirom na cjelokupnom svijetu, zazivam te da mi pomogneš. Srce mi je (možete navesti konkretnu situaciju) i imam osjećaj da bi ga tama mogla savladati, tražim te vodstvo i konkretnu pomoć, pokaži mi kroz ljubav Stvoriteljevu svjetlo i izlaz, pokaži mi čudesna rješenja za ovu situaciju i pomozi mome srcu da otpusti i oprosti ono što su mi učinili, umjesto mene Ti donesi mir u moj život, pokaži mi kako da budem praktična u ovoj situaciji i kako da nastavim u ovom životu dalje bez težine i zlopamćenja.

Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka tako i bude!

 ruke anđeli

ruke anđeli
Izvor: Shutterstock

Zaziv Arhanđelu Rafaelu

Arkanđeo Rafael je čuvar znaka Blizanaca, Vage i Vodenjaka i pomaže im da budu prilagodljivi, društveni te da se prisjete da riječi i misli trebaju donositi iscjeljenje.

Rafael je arhanđeo iscjeljenja na svim razinama, elementom zraka, te je odgovoran za istočnu stranu svijeta.

Rafaele, ti si Arhanđeo koji stoji do Stvoritelja i vladaš istokom, iscjeljenjem i prilagodljivošću na cjelokupnom svijetu, zazivam te da mi pomogneš. Srce mi je puno  (možete navesti konkretnu situaciju) i imam osjećaj da bi ga tama mogla savladati, tražim te vodstvo i konkretnu pomoć, pokaži mi kroz ljubav Stvoriteljevu svjetlo i izlaz, pokaži mi čudesna rješenja za ovu situaciju i pomozi mome srcu da otpusti i oprosti ono što su mi učinili, umjesto mene Ti donesi iscjeljenje u moj život, pokaži mi kako da budem prilagodljiva/prilagodljiv u ovoj situaciji, čuvaj moje misli i riječi i kako da nastavim u ovom životu dalje bez težine i zlopamćenja.

Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka tako i bude!

 anđeli

anđeli
Izvor: Profimedia

Zaziv Arhanđelu Gabrijelu 

Arkanđeo Gabriel je čuvar znaka Raka, Škorpiona i Riba, te im pomaže da budu osjećajni, empatični i intuitivni.

Arhanđeo Gabrijel je glasnik dobrih vijesti i prenosi važne poruke za čovječanstvo, vlada elementom vode i odgovoran je za zapadnu stranu svijeta

Gabrijele, ti si Arhanđeo koji stoji do Stvoritelja i vladaš zapadom, osjećajima i empatijom na cjelokupnom svijetu, zazivam te da mi pomogneš. Srce mi je puno (možete navesti konkretnu situaciju) i imam osjećaj da bi ga tama mogla savladati, tražim te vodstvo i konkretnu pomoć, pokaži mi kroz ljubav Stvoriteljevu svjetlo i izlaz, pokaži mi čudesna rješenja za ovu situaciju i pomozi mome srcu da otpusti i oprosti ono što su mi učinili, umjesto mene Ti donesi pozitivne osjećaje u moj život, pokaži mi kako da budem empatična/empatičan u ovoj situaciji i kako da nastavim u ovom životu dalje bez težine i zlopamćenja.

Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka tako i bude!

Više o autorici možete saznati na www.adelafrancekovic.com i na YouTube kanalu Adela Franceković -Transformacijski principi.

Najnovije