Danas je novi dan u kojem nastavljate graditi život svojih snova, korak po korak. Inspirativne poruke, točnije manifestacije dana pomažu da ostanete motivirani na svome putu – odvojite trenutak da uronite u njih.

Naše srce čezne za ljubavlju, ali um uporno tvrdi da prava ljubav ne postoji te smo u sukobu sami sa sobom. Kao da jedan dio nas viče: 'Da, zaslužujem dobru vezu!', a drugi ne popušta: 'Nikad neću pronaći svoju srodnu dušu.' Kad se naša uvjerenja suprotstavljaju našim željama, dolazi do unutarnjeg sukoba koji ne samo što nas sprečava da nešto poduzmemo nego zbog njega zapravo ne možemo prepoznati mogućnosti za ljubav koje postoje posvuda oko nas.

Univerzalni zakon privlačnosti tvrdi da mi sami sebi privlačimo one ljude, događaje i okolnosti koje odgovaraju našem unutarnjem stanju. Drugim riječima, privlačimo iskustva u skladu sa svojim uvjerenjima. Stoga, ako ste osvijestili i ako čvrsto vjerujete da negdje mora postojati vaša srodna duša, to je presudan prvi korak u formuli za ostvarenje sretnog odnosa. 

Arielle Ford