Judy sebe opisuje kao ženu rođenu u Kaliforniji, a preporođenu u Toskani, u koju je došla prije 30 godina. U San Franciscu je radila kao slastičarka u hotelu s pet zvjezdica, a želja za putovanjima i izlaskom iz kuhinje dovela ju je u Italiju. Kada je 1984. godine navršila 30 godina, kupila je jednosmjernu kartu za Europu planirajući provesti odmor u Francuskoj i Italiji. U Francuskoj je susrela stare prijatelje, dobila mogućnost zaposlenja, ali se dolaskom u Firencu zaljubila u taj renesansni dragulj, a godinu dana poslije i u Firentinca.

Nakon četiri godine učenja jezika i talijanske kuhinje počela je studentima držati kulinarske tečajeve, a jedna od njezinih prvih radionica, Od tržnice do stola, bila je prva jednodnevna kulinarska edukacija u Italiji. Danas Judy nudi raz­novrsne kulinarske ture, od jednodnevnih posjeta lokalnim tržnicama do bogatih tjednih programa, jer voli kombinirati kuharske satove s odličnim jelima, izletima i kupnjom. Za lokacije radionica odabrala je svoja tri omiljena mjesta u Italiji: Chianti, Siciliju i Firencu.

Kuhinju vinorodne regije Chianti, gdje je Judy živjela 12 godina, možete upoznati tijekom jednotjednog programa. „Ovaj program spaja kuhanje i izlete po fantastičnoj vinskoj regiji Chianti. Kuhat ćemo s mojim prijateljima u njihovim kuhinjama, kao i s profesionalnim kuharima, stvarajući prekrasne recepte“, piše Judy. Tjedan s Judy uključuje i posjete vinarijama, mesnicama, siranama i drugim toskanskim lokalnim proizvođačima.

Detaljnije informacije potražite na www.divinacucina.com