1. Zahvalnost
Zahvalna sam na prekrasnoj obitelji, poslu koji volim i novim prijateljstvima. Smatram kako zahvalnost pomaže osvijestiti sve dobro što nam život donosi, zato svakodnevno vodim i dnevnik u koji zapisujem sve ono na čemu sam zahvalna, kao pozitivan uvod u novi dan.

2. Novi svijet sirovog
Stalno istražujem nove sastojke za sirove torte i druga fina jela. Mašta me ponekad odvede do nevjerojatnih kombinacija pa spajam nespojivo, a katkada sam baš kao profesor Baltazar. Ujesen volim raditi namaze i sušiti krekere, drage su mi pizze, razni umaci od rajčica i ostalog povrća kojima prelijem špagete od tikvica. U zadnje vrijeme često u smoothiejima konzumiram protein graška u prahu, a u salatama volim proklijalu heljdu s povrćem. Kao proteinski dodatak, u napitke i salate ubacujem konopljine i chia sjemenke.

3. Vrijeme s djecom
Ponosna sam na sina i kćer koji izrastaju u kvalitetne mlade ljude. Naše je vrijeme puno smijeha i sreće, uljepšavaju mi svaki dan i oni su moje najveće postignuće i blagoslov, čine me sretnijom i potpunijom.

4. Mudrosti bake
Od malih nogu moja draga baka uvijek je bila važna osoba u mom životu i otkrivanju svijeta. Od nje sam uvijek dobivala zagrljaj utjehe, koristan savjet i pravu lavinu ljubavi.

5. Zdravo jutro
Jutro počinjem meditacijom. Ti, samo moji trenuci jako su mi važni jer bistre misli i istovremeno su izvor novih ideja. Slijedi doručak koji nikad ne preskačem, a on se uglavnom sastoji od svježeg voća ili nekog smoothieja - voćnog ili povrtnog. Kad mi je potrebna detoksikacija, biram onaj od zelenog lisnatog povrća.

6. Putovanja
Volim otkrivati nove svjetove, običaje, hranu, a sa svakog putovanja ponesem i neko novo iskustvo i inspiraciju. Ta su iskustva neprocjenjiva i savršeno hrane nutrinu. Još sam pod dojmom Barcelone koju sam posjetila s obitelji i uživala u njihovim sirovim specijalitetima, umjetnosti i prirodnim ljepotama.

7. Dijeljenje znanja
Oduvijek sam voljela slatko pa sam zato s posebnim veseljem i entuzijazmom pripremala recepte za svoju knjigu Slatke strasti. Uskoro započinjem pisati treću knjigu recepata, a svaku od napisanih knjiga doživljavam kao svoje malo blago, riznicu u koju dodajem nove, još neispričane okuse i mirise. Novi projekti su mi izvor velikog veselja. Uživam na radionicama sirove hrane koje vodim jer je to prilika da podijelim, ali i steknem nova znanja od svojih polaznika. Zajedno stvaramo nove kreacije, degustiramo i puno se smijemo.

8. Prijatelji
Prijatelji su neizostavan dio mog života, uz njih rastem i razvijam se. Bez obzira na to idemo li na neki koncert, izlet ili jednostavno mudrujemo uz neki fini smoothie, uvijek se veselim susretu s njima.

9. Prirodna kozmetika
Koristim isključivo organske proizvode za njegu jer sam svjesna da sve što nanesemo na kožu u nju ulazi u roku od nekoliko minuta. Zato za svoje tijelo biram ekstra djevičansko kokosovo ulje i kakao maslac.

10. Osobni razvoj
Rad na sebi za mene je važan pa čitam knjige, razmišljam o danas i sutra, osvještavam očekivanja od same sebe i drugih te nastojim postati još boljom osobom.