Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ploča za vizualizaciju - kreirajte novu stvarnost povezivanjem slika i afirmacija

Početkom nove sezone mnogi od nas definiraju i nove ciljeve. Da biste lakše razabrali što uistinu želite za ispunjen život, može vam pomoći ploča za vizualizaciju – vizualni kolaž koji će prikazivati život kakvom težite. Evo kako ...

 ploča za vizualizaciju Izvor: Shutterstock

Prije izrade svoje ploče, fokusirajte se na ono što želite privući u svoj život, a zatim prikupite sav potreban pribor. Prelistajte magazine, stare fotoalbume, novine, knjige koje volite... Izrežite ili kopirajte fotografije koje u vama bude osjećaje koje želite prizvati te riječi ili fraze koje predstavljaju viziju vaše budućnosti.

Aranžirajte ih na plakatu tako da vas inspiriraju, a u samo središte nalijepite vlastitu sliku – jer vi ste centar svoje vizije. Poticajno je da plakat bude šaren i bogat, ali pripazite da ga ne pretrpate. Imate li na umu više ciljeva, radije za svaki napravite poseban plakat, primjerice: jedan za karijeru, a drugi za privlačenje ljubavi.

Plakat(e) postavite na mjesto gdje će biti stalni vizualni podsjetnik na vašu viziju budućnosti: ako je vezan uz posao, postavite ga pokraj radnog mjesta, a težite li sreći u ljubavi, objesite ga na zidu u spavaćoj sobi.

Pročitajte i:

Ploča za vizualizaciju: Tehnika koja osvještava i (ostvaruje) naše želje

 ploča za vizualizaciju

ploča za vizualizaciju
Izvor: Shutterstock

Najnovije