Kada je riječ o ljubavi, jeste li osoba koja pažljivo razmatra potencijalnog partnera ili ste netko tko se lako zaljubljuje i ulazi u veze? O vašim romantičnim željama može vam više reći test osobnosti. Testovi osobnosti s optičkom iluzijom koriste se kao analitički alati za testiranje naše percepcije. Način na koji promatrate određenu sliku i primjećujete simbole na njoj može otkriti puno o vama. Odgovorite bez previše razmišljanja, što ste prvo vidjeli na ovoj slici - ženu ili krošnju drveta?

1. Ako ste prvo uočili drvoi grane - Imate zaista kreativan duh. Također, imate žeđ za znanjem i rastom. Inteligentni ste i intuitivni, mogli biste poboljšati svoj život uz malo strpljenja. Pokušajte ne žuriti, ne srljati u odnose. Vi ste netko tko lako ulazi u odnose, zaljubljuje se, izlazi iz jednog odnosa u drugi. Pokušajte uroniti dublje u sebe i osvijestite koliko ste emotivni. Možda ste tu emotivnost potisnuli. 

2. Ako ste vidjeli lice žene - Ako ste ugledali ženino lice među krošnjom drveta, to pokazuje da ste vi nježna i romantična duša koja je spremna pružiti bezuvjetnu ljubav. Želite pronaći osobu s kojom ćete se povezati na dubljem emotivnom nivou. Ako još uvijek niste pronašli svoju srodnu dušu, vjerojatno ste u potrazi za savršenom upravo sada. Ovo također pokazuje da imate sklonost obraćati pažnju na ljude i svoje okruženje i primijetiti detalje koje bi drugi previdjeli. Ali je važno da ne analiziramo previše, jer to nas često može dodatno opteretiti.