Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST OSOBNOSTI – JESTE LI PRVO UOČILI ŽENU ILI NJEZIN ODRAZ? Otkrijte koliko ste zapravo empatični

Jeste li empatični?

 test Izvor: PRINTSCREEN/YOURTANGO

Koliko ste empatični? Ako želite biti sigurni, sve što trebate učiniti je riješiti ovaj brzi test osobnosti.

Jednostavno pogledajte sliku i obratite pozornost na to jeste li prvo uočili ženu ili njezin odraz u vodi. Nakon što to učinite, pomaknite se prema dolje kako biste saznali što ovaj test osobnosti otkriva o tome koliko ste zapravo empatični.

1. Ako ste vidjeli ženu
Ako ste prvo vidjeli ženu kada ste pogledali ovu sliku, vi ste stručnjak za ljude, za to kako razmišljaju i kako se osjećaju. Naravno da ste empatični, ali ste ipak prije svega realni.

Suosjećate s drugima, ali im bez problema kažete ako smatrate da su negdje pogriješili i trebali drukčije postupiti. Oni koji su osjetljivi vaše komentare bi mogli pogrešno protumačiti kao nimalo empatične, ali istina je da vi na svijet ne gledate s ružičastim naočala - razumijete druge, ali ne opravdavate svaki njihov krivi postupak. 

2. Ako ste vidjeli ženin odraz
Ako ste prvo vidjeli ženski odraz, vi ste osoba koja je oduvijek bila fascinirana proučavanjem drugih ljudi. Vrlo ste inteligentni, a to uključuje i emocionalnu inteligenciju. Bez problema shvaćate što netko misli ili osjeća, čak i ako misli da to taji.

Empatični ste i osjećajni, a tuđe tužne sudbine vas jako pogađaju. Važno je da mislite na sebe i shvatite da njihovi problemi ne smiju postati vaši.

Izvor: Your Tango

Izdvojeno za vas...

Najnovije