5 znakova da ste posebno intuitivni: Saznajte imate li rijetku moć koja podiže samosvjesnost

Biti vrlo intuitivna osoba znači imati sposobnost čitanja iznimno suptilnih emocionalnih znakova. To su oni dijelovi koji drugima lako mogu promaknuti, a vi ste prirodno vođeni prema njima. Vaše je šesto čulo vodič na koji se možete osloniti i u teškim situacijama

Nicole Geri / Unsplash

Intuicija je poput nevidljivog šaptača čija poruka je onima s manje prakse osluškivanja ponekad nedokučiva. No, njena je prisutnost jasna, postoji svjesnost unutar vas kako vas nešto vodi prema drugom rješenju, kako određeni trenutci nisu pravi za vas i kako uvijek možete propitkivati određene izbore. Ona je ta koja vam, iz vašeg unutarnjeg svijeta signalizira je li nešto dovoljno dobro, uistinu potrebno i korisno za vas. A, primijetite li u odnosu prema sebi ove znakove, tada ste posebno intuitivni.

LAKO PREPOZNAJETE LAŽI

Ili, kako bi se moglo reći – odmah ih nanjušite. Jednostavno znate čitati ljude i jasno vidite predstavlja li se netko u skladu sa svojom stvarnom prirodom. Ne promiču vam sitne geste, od pogleda do promijene tona glasa i nesigurnosti koje iz neistine proizlaze. One su samo zaštitna fasada za stvarni svijet osobe s kojom razgovarate i točno znate tko se iza nje krije.

Dok drugima to ne polazi za rukom pri inicijalnom upoznavanju nekoga, vama je odmah jasno s kime ste u prostoru jer znate čitati između redaka.

ZNATE KAKO ĆE NEŠTO ZAVRŠITI

Svaka je situacija posebna, a ima bezbroj mogućih ishoda. No vi, točno znate u kojem smjeru će se nešto razjasniti, raspetljati, završiti.

Vi naime, nesvjesno vučete lekcije iz prošlosti. Već ste prisustvovali nečemu sličnom ili jednostavno dovoljno jasno vidite sve situacije i ishod vam se odmah kristalizira. Cijenite taj dar jer njime možete pomoći, vodeći druge iskrenim savjetom. Ako to, naravno žele.

SKLONI STE DUBOKOM PROMIŠLJANJU

Volite i znate boraviti u vlastitim mislima, svojem svijetu i ne libite se tražiti odgovore o onome što vas ne samo zaokuplja već što život čini misterioznim. Često, samostalno prolazite kroz prijašnje razgovore koji tada dobivaju sasvim novu dimenziju, ovisno o vašem trenutnom stanju jer iz svega možete izvući različita tumačenja.

Ne sramite se promišljati o vlastitim iskustvima jer iz njih rastete, a time se razvija svijest o samom sebi. Niste sanjar, već mislilac i svijet je za vas zauvijek ispunjen iznenađenjima i lekcijama. Netko bi vam mogao reći kako previše analizirate, ali vi ste na taj način naučili vjerovati svojoj intuiciji tj. sebi. A, to je dar koji vam nitko ne može oduzeti.

Ako ste zainteresirani za produbljivanje i shvaćanje potencijala vlastite intuicije vodite se ovim znakovima kao inspirativnim trenutcima. Obratite pažnju na svoje okruženje, dopustite si doći u doticaj s raznolikim verzijama sebe, koje su već u vama, samo ih treba otključati, a time se povezanost s intuicijom može samo ojačati.