Rastanci nikada nisu jednostavni, a kada se pozdravljamo s nečim što nam je donosilo toliko topline, utjehe i podrške u najvažnijem životnom cilju – osobnom rastu – to ima posebnu dimenziju.

Nažalost, nakon više od 15 godina na kioscima, ovo je posljednje tiskano izdanje mjesečnika Sensa. Situacija na tržištu i velike promjene koje su se događale posljednjih godina utjecale su na sve nas, u svakom obliku našeg življenja, pa tako i na naš mali svemir, ovaj tiskani dragulj kojem ste svakog mjeseca darivali svoje povjerenje i vrijeme. Taj korak za nas nije bio lak, emotivna je ovo situacija u kojoj se i sama vraćam na sve ono lijepo i veliko što smo u ovom tiskanom obliku kreirali godinama. Da, osjećam se tužno, ali ujedno i zahvalno što sam imala priliku stvoriti ovo malo medijsko čudo na hrvatskom tržištu i privilegirano što ste bili naš vjetar u leđa kako bismo kvalitetno trajali toliki niz godina.

Jedna od najvažnijih životnih pouka i tema o kojoj smo u raznim oblicima pisali na ovim stranicama bila je „kako prigrliti promjenu i učiniti da ona radi za nas“. Stoga otvoreno prihvaćam promjenu kao suputnika života i rada te ćemo u godinama koje dolaze i dalje biti posvećeni tome da poruke Sense kroz naše druge formate – digitalne, uživo i kao posebna tiskana izdanja - odjeknu kvalitetno i još snažnije.

Izabela Vrtar.jpg
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Zahvalna sam svim ljudima, iskustvima i emocijama koje su pridonijele stvaranju naših stranica, vama koji ste nas podržavali svakog mjeseca. Moj cijeli tim zahvalan je za veliku životnu školu koju nam je pružila Sensa - ona za nas i dalje nije posao, nego misija i čisto zadovoljstvo.

A za kraj, koji je uvijek početak nečega novog, pozivam vas da nastavite pratiti naš portal sensa.hr, družite se s nama na Sensa događajima uživo, prigrlite naše nove tiskane formate kao što ste prigrlili i Sensu. 

Hvala vam na podršci, hvala vam na vjernosti, hvala vam što Sensu čuvate ondje gdje najviše znači – blizu srca.

U novom broju Sense čitajte:

JOGA ZA NOVU ETAPU ŽIVOTNOG PUTA: Menopauza je prirodna promjena tijela, a mogući neugodni simptomi mogu se olakšati jogom 

joga menopauza_K.jpg
Sensa 

SPONA EMOCIJA I TIJELA: Godine i godine zatomljivanja potreba, usklađivanje s očekivanjima drugih i društvenim normama mnoge su usmjerili prema životu 'što se treba i što se mora'. Ipak, tijelo čuva istinu koja se očituje u našem zdravlju, posturi, energiji... Kako napokon dati tijelu da 'diše'?

um.jpg
Sensa 

 ASTROLOŠKA PSIHOLOGIJA: Kakav je naš odnos s ljubavi u 2023. godini 

astro.jpg
Sensa 

 Novi broj Sense prelistajte ovdje.