SENSA POP UP event #lifelive okuplja community snažnih žena iz različitih poslovnih sfera, autentičnih osobnih afiniteta u vezi s relevantnim temama - briga o sebi i zdravlju. Na prvom jesenskom ‘životu uživo’ razgovarat ćemo o hormonalnim poremećajima koji utječu na život žene te kako prevenirati tegobe i bolje brinuti o sebi pod utjecajem stresnog okruženja.

Od problema sa štitnjačom do promjena koje dolaze s trudnoćom i menopauzom te ostalih hormonalnih disbalansa, ova važna tema utječe na kvalitetu života svake od nas. Naše gošće te stručnjaci, u zanimljivom životnom razgovoru koji će pratiti degustacija proizvoda naših partnera i jedinstveni networking, podijelit će stvarna iskustva, načine prevencije i održavanja zdravlja u ravnoteži unatoč svakodnevnim ‘okidačima’ stresa.

Glavna urednica Sense Izabela Vrtar na panelu 'Hormonalna ravnoteža za životni balans' o toj temi razgovarat će sa ženama koje žive svoje tijelo i svoj duh na mudar način. One su Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica projekta 'Žene i novac', Senka Ljubić, učiteljica joge, Maja Obrovac Glišić, nutricionistica te Tončica Čeljuska, TV urednica. 

Kristina Ercegović
Privatni album Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica projekta 'Žene i novac'

senka ljubić, retreat
Robert Gašpert Senka Ljubić, učiteljica joge

Maja Obrovac Glišić
Privatni album Maja Obrovac Glišić, nutricionistica posvećena reproduktivnom zdravlju žena

Tončica Čeljuska.jpg
Story arhiva Tončica Čeljuska, TV urednica

Izabela Vrtar.jpg
Robert Gašpert Panel će voditi Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Kako nam je bilo na prošlom SENSA POP-UP eventu, pogledajte u galeriji: 

Dražen Kokorić PRVI SENSA POP-UP EVENT #LIFELIVE

Za informacije o panelu i sudjelovanju na eventu #lifelive pratite nas na IG @sensahrvatska, FB Magazin Sensa te prijavom na Sensa newsletter na sensa@adriamedia.hr.