SENSA WELLBEING DAN 18. LIPNJA: Program na livadi Kišobran

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Sve su radionice i predavanja besplatni. Evo koje vas aktivnosti očekuju na livadi Kišobran...

Mirko Janković Hatha joga pod vodstvom Senke Ljubić

Livada Kišobran i ove će godine ponuditi program opuštajućih i kreativnih radionica. Odaberite one koja vas najviše privlače 18. lipnja na Sensa wellbeing danu!

10 – 11.15 h JOGA SLOW CHAKRA FLOW
Učiteljica joge Senka Ljubić za vas je pripremila sat osvježavanja čakri, energetskih točaka tijela i unutrašnjeg energetskog sustava. Izvodi se slijedom asana kojima sustavno podižemo energiju od korijenske do krunske čakre.

Iva Lulić  Senka Ljubić

12 – 13 H PILATES powered by MERKUR OSIGURANJE
Pridružite se pilates radionici na prostirkama, bez rekvizita. Ojačajte svoj trup vrlo efikasnim i jednostavnim vježbama prilagođenima svim fitness razinama. Da biste sudjelovali u pilatesu powered by Merkur osiguranje, nije vam potrebno znanje tehnike - ponesite svoju prostirku i prepustite se vodstvu Biljane Dorotić Džolić.

Privatni album  Biljana Dorotić Džolić

13 – 14 h DISANJEM DO DOBROG RASPOLOŽENJA
Vježbe disanja protiv anksioznosti vodi Danijel Dubičanac. Na ovoj radionici upoznat ćete jednostavne tehnike disanja koje su inspirirane drevnim praksama, a potvrđene u suvremenim istraživanjima te su već pokazale izvanredne rezultate u smanjenju anksioznosti i poboljšanju raspoloženja.

Mirko Janković  Danijel Dubičanac

16 – 16:45 h TAI CHI
Tai chi je fizičko mentalna disciplina koja nam može pomoći na više načina. Ispravno izvođeni, blagi i spori pokreti izrazito pozitivno djeluju na fizički, vitalni, emocionalni i mentalni plan vježbača. Kroz vježbe će vas voditi majstor Boro Ranitović, iz centra Anan-do, i uputiti zašto ovu drevnu vještinu taoistički mudraci zovu eliksir mladosti.

Filip Čargonja  Boro Ranitović

18 – 19 h GONG KUPKA
Dok se moćne vibracije gonga prostiru šumom, nestaju prostor i vrijeme. Iskusite moć povezanosti sa samima sobom i napravite energetski detoks dok se moćne vibracije gonga prostiru šumom pod vodstvom terapeutkinje Svetlane Vukić.

Mirko Janković  Svetlana Vukić

Cjelokupni program možete pogledati na linku!