Stiglo je zimsko izdanje Story Shopping Festa! Od srijede, 16. studenoga, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!
Uđite u zimu sa stilom! Samo ove zime uz Storyeve kupone ostvarite odlične popuste i obnovite garderobu atraktivnim komadima kojima ćete spremno dočekati novu hladnu sezonu, po posebnim popustima do čak 40%!

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 16. do 22. studenoga i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 19. studenoga, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest – potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 16. studenoga 2022. godine! Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

Replay
Lei Jewelry
ZAKS
Gerry Weber
Camel Active
Imperial Naf Naf
ALDO
Argentum
Centra/Moderato
Skiny
Naš dom
Fynch-Hatton
Undercolors of Benetton
OVS Outlet
Sisley
De’Llure
United Colors of Benetton
Alizée
Models Fashion Store
Prahir Fine Jewellery
Image Haddad
Jadran čarape
United Colors of Benetton
United Colors of Benetton
Kruna Mode
Billa Bong
Garcia
Element
Kaporal Jeans
Le Chic
Ghetaldus Optika
Optika Kraljević
Optotim Poliklinika
United Colors of Benetton
Triumph
Diva Concept Store
Perfecta Dreams

Story_46-22-1080x608.png
Story