Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUTARNJE VJEŽBANJE SA SENSOM I ANA-MARIJOM JAGODIĆ RUKAVINOM: Aktivirajte tijelo i um na Women's Weekendu

Ne propustite biti dio prvog Women’s Weekenda u Rijeci, a za aktivnu subotu veselimo se jutarnjem vježbanju s Ana-Marijom Jagodić Rukavinom koje organizira Sensa powered by Merz Spezial. Sve sudionike sata očekuje i bogati goodie bag

 women's weekend merz.jpg Izvor: Sensa

Prvi regionalni Women's Weekend u Rijeci, od 9. do 11. ožujka 2023, okupit će više od 80 predavačica i panelistica, predvodnica u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja koje će primjerima pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi brojne inspirativne priče iz života. Bit će to vikend povezivanja, uživanja, učenja, ali i brige o vlastitom tijelu i vitalnosti, o čemu će posebno govoriti kineziologinja, inovatorica jedinstvene Body tehnike i Sensina dugogodišnja suradnica Ana-Marija Jagodić Rukavina.

U suradnji sa Sensom, u hotelu Hilton Costabella 11. ožujka održat će sat Body tehnike (od 8 do 9 h) na kojem će pokazati kako pokrenuti našu urođenu vitalnost i podsjetiti tijelo da je mnogo snažnije i potentnije no što mu dajemo za pravo. Ana-Marija Jagodić Rukavina polaznicima će govoriti o nužnosti povezivanja tijela i uma te kako u vremenima u kojemu lovimo rokove i balansiramo među obavezama pronaći bolji način za život u ravnoteži. Uz teorijsko znanje, stručnjakinja će otkriti praktične metode i tehnike koje možete početi odmah koristiti. 

Posebno zanimljiva karakteristika Body tehnike jest njezina učinkovitost u usporedbi s ostalim, tradicionalnim načinima vježbanja. Prema riječima Ana-Marije, potrebno je samo 5 vježbi Body tehnike kako bi se pokrenuli obnavljajući procesi za tijelo te samim time zadržala vitalnost i dobro zdravlje tijela.

Na kraju sata možete dobiti konkretne individualne savjete za podizanje vitalnosti od Ana-Marije i njezinih najbližih body instruktorica (Kristina Stanić Pliskovac, Morena Poglajen Carić, Gordana Novaković i Maja Tomljanović) koje će vam izmjeriti stanje i predložiti kako održavati zdravlje i vitalnost.

Jutarnje vježbanje s Ana-Marijom Jagodić Rukavinom i Sensom podržat će i brend Merz Spezial te polaznicima pripremiti bogati goodie bag s vrhunskim dodacima prehrani. 

*Program se odnosi samo na sudionike Women's Weekenda i broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete na mail [email protected]

Izdvojeno za vas...

Najnovije