Konačno je došao i taj dan! Ekskluzivna revija modnog brenda Boudoir u suradnji s magazinom Story održana je sinoć u srcu Zagreba i privukla brojne zaljubljenike u modu koji su željeli biti dijelom ove božićne magije.

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Boudoir x Story Fashion Show powered by Lancôme

Sestre Morana Tomašević i Martina Čičko Karapetrić odvažile su se sanjati, a to se nedvojbeno vidi u svakom šavu njihove blagdanske kolekcije. Haljine, tunike i veste uz uobičajenu crvenu krasi i odmak od blagdanskih motiva, nijansi i tema. Jer sestre Boudoir su u kolekciju unijele dozu autoironije kako bi izbjegle već otrcane blagdanske fraze i motive. Neočekivani motivi složnih mačaka i pasa na haljinama, zanimljive poruke i haljine kojima se naglašava seksi strana stila čine njihovu kolekciju toliko posebnom.

„Moda je ozbiljan biznis, ali to ne znači da ne može biti zabavna. Humor u modi je važan i serviramo ga a la carte! I iznimno nam je drago da ste ga doživjeli na pisti“, pojasnila je Morana Tomašević!

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Boudoir x Story Fashion Show powered by Lancôme

Uz raskošne kreacije savršeno se uklopio makeup look s potpisom Lancôme, a iza kojeg stoji regionalni makeup artist Milan Zorić. Inspiraciju je pronašao u krilima slobode i Lancôme mirisu La Vie Est Belle čija je posebna blagdanska edicija - s profinjenom organza vrpcom vezanom oko grla bočice kao simbol dva krila slobode - predstavljena upravo na ovom modnom događanju.

Nadahnuće za impresivnu kolekciju zagrebački modni atelijer Boudoir pronašao je u dekadentnom baroku, razdoblju kada je sve bilo više, veće, raskošnije i nije se štedjelo na emocijama, kao i na modnom izražavanju. To pokazuju i frizure modela koje potpisuje Fabula de Forma, a napravljene su uz pomoć Remington PROluxe You® proizvoda za oblikovanje kose, od kojih se za volumiziran izgled kose poželjan u blagdansko vrijeme ističe - REMINGTON PROluxe You™ Airstyler.

Središnja dvorana Novinarskog doma u Zagrebu bila je dupkom puna kako i priliči modnom događanju sezone. Brojni gosti nazdravili su uz pjenušac Galić Brut i vino Galić Rosé te koktele Tanqueray Royale & Tonic. Prava poslastica večeri bio je slatki stol s potpisom The Cookie Factory prepun modernih i ukusnih zalogajčića od kojih je mnogima zastao dah!

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Izvor: Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story

Za pravi blagdanski ugođaj pobrinuo se Iris MBM Vrtni centar sa savršenom kulisom raskošno dekoriranih borova kojem su završni touch dale upravo sestre Boudoir. Uz fotografske uspomene na Boudoir x Story Fashion Show gosti su sa sobom ponijeli i darove - Lancôme makeup poslastice i L’Adria proizvode za njegu kože, kao i ostale poklone iznenađenja! Upravo u maniri it's beginning to look a lot like Christmas…

"Bila je to zaista najljepša uvertira u božićne blagdane, šesta 'Holiday' kolekcija eminentnih hrvatskih dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević. Brend Story i njegovi partneri i brojne domaće zvijezde tako su još jednom dokazali koliko je važno podržavati domaći modni dizajn i sve ono što to predstavlja - najbolje od Hrvatske, vrhunsku kvalitetu i ono najvažnije - kreativnost koja potiče maštu i odvodi nas u neki drugi, gotovo magični svijet. Nadam se da smo vam uljepšali ovo doba godine i olakšali izbor modnih poklona za najdraže", rekao je Marko Banjavčić, glavni urednik magazina Story.

Modno događanje Boudoir x Story Fashion Show podržali su generalni partner Lancôme i partneri L&Adria, The Cookie Factory, Iris MBM vrtni centar, Remington PROluxe You®, kutjevačka vinarija Galić i PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Boudoir x Story Fashion Show powered by Lancôme

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Boudoir x Story Fashion Show powered by Lancôme