U raskošnu dvoranu Novinarskog doma u Zagrebu jedva su stali svi koji su željeli provjeriti što su to sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević ovog puta osmislile. Ana Brdarić Boljat, Damira Gregoret, Tihana Harapin Zalepugin, Anamaria Raič, Nenad Korkut, Miran Kurspahić, Mirna Škrgatić, Neven Ciganović, Marko Braić i Tea Šimić samo su neki od brojnih uzvanika koji su sinoć pogledali ekskluzivnu reviju modnog brenda Boudoir u suradnji s magazinom Story.

Story modna revija.JPG
Robert Gašpert za Story 

'Predivna je bila revija, stvarno mi se svidjelo. Još su mi i prijateljice nosile, Elena i Tijana, tako da mi je bio poseban gušt. Vidjela sam nekoliko komada koje bih htjela isprobati i nositi, tako da veselim se. Super su mi neki kaputi i haljinice. Nekako ove godine nemam osjećaj da Božić stiže, ali sad je ova kolekcija baš nekako probudila u meni božićni duh', kazala nam je influencerica Anamaria Raič.

'Sve mi se sviđa kod njih, posebno to što haljine imaju priču, a to je jedna bajka. Sve je veselo, razigrano, bajkovito i to mi se baš sviđa. I inače nosim njihov dizajn, pogotovo ljeti, obožavam ih', kazala nam je Olja Vori.

'Volim Boudoir zato što oni vole boje, pozitivu, ženstvenost, ručičasto, roza, think pink uglavnom i to mi je super, to nas zapravo spaja', kazala nam je Borna Kotromanić.

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Zvijezde blistale na ekskluzivnoj reviji modnog brenda Boudoir, pogledajte tko je sve došao

'Naš je odnos super, još iz vremena kada su one tek počinjale, a ja sam tada radio kao stilist, tako da sam često posuđivao odjeću od njih. Uvijek mi se sviđalo to što rade, volim taj dolly look. U principu nije ništa previše prentenciozno, a opet je sexy u nekom infantilnom smislu. Njihovi prepoznatljivi znaci su čipka, til, volumen, romantika, volani, a tako je i večeras i sve mi se to sviđa', kazao nam je Neven Ciganović.

'Rijetko kada se događaju božićne modne revije i seke Boudoir su to odradile odlično. Obožavam kako svoju prepoznatljivu estetiku savršeno transformiraju kroz festivne elemete u neke nove momente koji su izmamili osmijehe svima prisutnima. Mene su oduševile duge haljine sa sparkle ombre momentima. Jako sam sretan što sam bio dio ovako čarobne večeri u organizaciji Boudoira i magazina Storyi i hvala vam što ste okupili veliku fashion obitelj u ovim predblagdanskim danima', kazao nam je modni dizajner Damir Begović.

Poznate dizajnerice odvažile su se sanjati, a to se nedvojbeno vidi u svakom šavu njihove blagdanske kolekcije. Haljine, tunike i veste uz uobičajenu crvenu krasi i odmak od blagdanskih motiva, nijansi i tema. Jer sestre Boudoir su u kolekciju unijele dozu autoironije kako bi izbjegle već otrcane blagdanske fraze i motive. Neočekivani motivi složnih mačaka i pasa na haljinama, zanimljive poruke i haljine kojima se naglašava seksi strana stila čine njihovu kolekciju toliko posebnom.

Robert Gašpert i Luka Cerovina za Story Zvijezde blistale na ekskluzivnoj reviji modnog brenda Boudoir, pogledajte tko je sve došao

'Inspiracija kolekcije bila je Božić. To nam je ukupno šesta po redu božićna revija, ali ova je najmaestralnija od sada. Poigrali smo se s božićnim motivima, koji nisu tipično božićni, znači neka glavna boja je roza, a motivi su hamburgeri, mačke, peseki, uglavnom to ništa nije tipično za Božić. Mi smo prije šest godina prvi put napravile božićne haljine u printu i to je bio totalno jedan eksperiment i ispitivanje tržišta, nismo znale kako će naša publika na to reagirati i to je bio totalni pogodak. Tu smo shvatile da žene žele posebno izgledati za Božić i blagdane i za to postoji jedna velika niša. Od tada radimo božićne kolekcije koje su svaki put sve uspješnije', kazale su nam sestre iz brenda Boudoir.

Modno događanje Boudoir x Story Fashion Show podržali su generalni partner Lancôme i partneri L&Adria, The Cookie Factory, IRIS MBM Vrtni centar, Remington PROluxe You®, kutjevačka vinarija Galić i PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.