Ana je klasičarka, on roker. Dok Ana svira violončelo, Marko praši po bubnjevima... Je li to sjajna formula za ispreplitanje ljubavne veze i glazbenog spektakla? Ako gledamo njih - apsolutno! Ovaj zgodan par, 40-godišnja Ana Rucner i godinu dana mlađi glazbenik Marko Duvnjak, ekskluzivno za Story prvi put u zajedničkom intervjuu govori o svom odnosu, kako su se našli, o suradnji, nedavnoj kineskoj turneji i avanturi, što doživljavaju magičnim jedno kod drugog te otkrivaju još mnogo toga...

Otkrili su nam i kako su se upoznali.

Storyhr.jpg
Goran Čižmešija 

'Kroz glazbu, a spoznali kroz nevolju. Da nisu nastale nevolje poput korone i potresa koje su nam donijele slobodno vrijeme, vjerojatno bismo se i dalje sretali na nekim pozornicima. I to ponekad, možda... Tko zna bismo li uopće?', otkrili su i dodali da među njma nije zaiskrilo na prvi pogled.

Mnogo je novosti, želja, snova u životu glumačke dive Mije Begović. U ožujku u matičnom Kerempuhu ima premijeru predstave ‘Smrt na dopustu’ u kojoj, među ostalim ulogama, igra urednicu važnog tjednika. Piše i filmski scenarij, igra svoju monodramu, dan joj je prekratak za sve što želi napraviti. Uz intenzivan poslovni život trenutačno je zaokupljena traženjem odjeće i potrepština za bebu jer će Mia prvi put postati baka i tomu se neizmjerno veseli. Najveća joj je želja da sve bude u redu s Majom Lenom i bebom te cijelom obitelji.

Story Mia Begović.jpg
Goran Čižmešija 

'Kada mi je Maja Lena rekla za trudnoću, zanijemjela sam od pozitivnog šoka. Proradila je tahikardija, u tom trenutku nisam mogla progovoriti. Počela sam se smiješiti, osjetila da mi se lice opušta, da su se oči napunile suzama, a ona je bila zbunjena. Ništa nisam mogla izgovoriti od navale blaženstva, kao kad osjetiš leptiriće u trbuhu. Od ushićenja počela je tahikardija. Uopće se u tom trenutku nisam osjećala kao buduća baka. Ta informacija u meni je probudila dijete koje svatko od nas ima u sebi i ono je počelo vrištati od sreće. Takva veselja tako se rijetko dogode u životu. Naviknuli smo se na loše situacije i odjednom se dogodi nešto toliko divno, blagoslov. Veselim se nastavku loze moćnih žena u našoj obitelji', rekla je samo za novi broj magazina Story.

Umjesto jedne prepoznatljive narančaste haljinice, Tatjana Cameron sada ima tri. I sve ih pažljivo čuva. Drugu je dobila u listopadu prošle godine nakon njoj iznimno važnog koncerta sa Simfonijskim orkestrom, a treću prošlog petka. Narančasta haljinica iz 1990. simbol je početka velike karijere koju je Tatjana vrlo brzo napustila, a glazbom se nastavila baviti u Americi. I privatno i profesionalno izmjenjivali su se trenuci velike sreće i goleme tuge. Sve ih je izdržala, svaku tugu okretala je na pozitivno, a karijeru je uspješno širila i na druge sfere. Imala je svoju emisiju, pisala knjige, a uz pjevanje već se godinama bavi i life coachingom.

'Moja moć dolazi iz toga što sam otpustila tu kontrolu da moram biti moćna. Kada je umro moj suprug, hodala sam šetnicom u naselju i bilo mi je jako teško. Šetala sam, boljelo me tijelo, srce, plakala sam i rekla: “Nemam više snage!” Kako sam to izgovorila, borovi su zamirisali, kao da mi je vjetar donio poruku: “Ti i ne posjeduješ snagu, ona dolazi od sunca, zemlje, prijatelja, Boga... snaga je izvor, rijeka, stalno se obnavlja.” Tako i jest, a s tom spoznajom osjećam se moćno', rekla je za novi broj magazina Story koji je na kioscima od 14. veljače.

story.png
Story 

 Novi broj magazina Story potražite na kioscima od 14. veljače.