Pad energije, umor, slabost, razdraživost, oslabljena koncentracija, neke su od nelagoda s kojima se često susrećemo. No, uz vodstvo Danijele Lončarić te Ivane Kolić Jović naučit ćete usmjeriti pažnju i uvidjeti vrijednost uočavanja ovih prvih simptoma koji narušavaju zdravlje te mogu imati iznimno opasne posljedice.

Tako će se, 2.ožujka 2024. godine, u Business Club 5 (adresa: SKY OFFICE, 14 KAT, Zagreb) s početkom u 13:00 sati, održati radionica naziva „Emocionalna anatomija boli“, temeljena i na osobnim iskustvima i dugogodišnjim učenjima mentorica koje ukazuju kako spriječiti razvoj prvih, naizgled banalnih simptoma, kako ne bi izrasli u ozbiljne izazove. Sanzajte kako im se oduprijeti? Kako uvesti promjene u svakodnevicu te kroz jednostavan način kontrole misli i opažanja emocija te fizičku vježbu zaustaviti njihov razvoj?

Ivana Kolić Jović licencirana je body instruktorica sa više od 10 godina iskustva u radu s klijentima, a koristi isključivo holistički pristup na svim sustavima; uključujući emocionalni i energetski. Predana je svom pozivu te osim vođenja centra za pokret, aktivno sudjeluje na mnogim vanjskim radionicama kao predavač i panelist.

Danijela Lončarić je međunarodno akreditirani EMCC practitioner coach/mentor/konzultant, sistemski konstelator u pripremi, motivator i kolumnist. Ujedno je i intuitivno-energetsko-holistički savjetnik sa više od 20 godina iskustva rada u vođenju ljudskih potencijala, treniranja prodajnih timova, učenja komunikacijskih vještina, a kroz osvještavanje osobnog potencijala pomaže u otklanjanju svih prepreka na koje nailazimo na putu osnaživanja osobnog kapaciteta u smjeru kako osobnog tako i profesionalnog napretka.

U sklopu radionice mentorice će tako prenijeti informacije vezane uz sustave misli, emocija, uvjerenja, kontrole. te kako nas oni definiraju za život, a ujedno i kakve posljedice iz njih pojedinačno proizlaze. Kroz praktične vježbe pokazat će i naučiti sudionike kako se emocije i energija u tijelu mogu trenutno transformirati te mijenjati ishode u života.

Polaznici će naučiti kako pravilno procesuirati te kontrolirati svoje emocije misaono, ali i tjelesno kako bi svoje tijelo zaštitili od bola pa čak i bolesti. Osim kroz praksu provedene ispravne oksigenizacije, naučit će kako momentalno povratiti cirkulaciju te kako kroz pokret detoksicirati svoje tijelo. U završnom ritualu emotivnog darivanja, sudionici će se u potpunosti opustiti, te kroz tu lakoću integrirati u sebe znanje, mir i preplavljenost pozitivnim emocijama.

Za sve dodatne informacije o radionici koja će se održati već ove subote, 2. ožujka 2024. godine, od 13:00 do 18:00 sati, a zainteresirani se mogu javiti do petka, 1.ožujka, na sljedeće e-mail adrese: danijela.loncaric1@gmail.com i/ili rekreativna.ri@gmail.com. Sensa čitatelji mogu se javiti koristeći sljedeći kod: „sensaemocije“, a kako bi ostvarili popust na radionicu.