Smješten je relativno blizu kopna, a opet dovoljno daleko od civilizacije da se osjećaj izoliranosti i opuštenosti osjeća već po dolasku.

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. Ovdje se nalazi i hotel Korinjak, prvi isključivo vegetarijanski hotel na Jadranu.

1 (87).jpg
promo 

Sve u hotelu i oko njega u ozračju je obnove duha i tijela, a njegova posebnost svakako je u sinergiji puno „malih“ stvari: međusobnoj povezanosti prirode i ljudi na najbolji način te osjećaju radosti i pozitivne energije, koja je na ovom mjestu gotovo opipljiva.

Tik uz more, u zelenoj oazi mira i tišine, uz miris maslina i ljekovitog bilja, hotel teži zadovoljiti čovjekovu potrebu za opuštanjem i jednostavnošću življenja, oslobađanjem od stresa te vraćanjem kako prirodi, tako i samome sebi.

promo Proljetni program

A upravo je proljeće vrijeme buđenja i prilika za novi, zdravi početak. Dođite i iskusite najljepše doba godine u ovom komadiću Raja na Zemlji. Ove godine smo za Vas pripremili bogat prvomajski program:

Pomladite duh i regenerirajte svoje tijelo, opustite se i prepustite holističkom zvuku i vibraciji gongova, kristalnih i tibetanskih zdjela, bubnjeva i mnogih drugih zvučnih instrumenata kroz raznolik program zvukoterapije : Angelic i Shamanic voice healing by Nina Kraljić, Gong kupke naše certificirane gong majstorice Milene i nevjerojatnog iskustva Gong Puje u izvođenju više Gong svirača.

2.jpg
promo 

Dopustite da Shiatsu tretmani i Energetsko – medicinske masaže usmjere vitalnu energiju za usklađivanje, uma, tijela i duha i postignite buđenje kompletnog Vašeg bića.

U periodu od 30.04. do 05.05. nudimo posebnu cijenu od 69 EUR po osobi/noć, koja uključuje:
• Smoothie dobrodošlice
• Polupansion (doručak – večera)
• Jutarnju jogu i meditaciju
• Vođenu meditativnu šetnju
• Radionicu: Mindful fotografije

Bilo da po prvi put otkrivate ili se ponovno vraćate na ovo čarobno mjesto, hotel i kamp Korinjak Vas očekuje sa veseljem!