Na njenoj radionici prirodne kozmetike na prošlogodišnjem Sensa Wellbeing danu tražilo se mjesto više, a sudionici su sa zadovoljstvom kućama ponijeli pripravke za njegu lica i usana koje su si sami izradili.

Eterična ulja i prirodni pripravci kroz utjecaj na fizičku, emotivnu, mentalnu i duhovnu razinu, doprinose boljitku tijela i duha te su osnova Maryne „kozmetičke kuhinje“, što je u skladu sa stavom kojeg nerijetko ističe da je „dobra kozmetika ona koju se može namazati na kruh i pojesti“.

Mery Novosel
Mirko Jankovic 

Ove godine Mary priprema radionicu u kojoj će polaznike naučiti kako da sami izrade prirodne proizvode za zaštitu od sunca te za njegu nakon sunčanja. UV zrake su sve opasnije i sunce kojeg u tmurnim zimskim danima svi dozivamo i željno iščekujemo trenutak kada ćemo mu se izložiti, na koži koja nije zaštićena zaštitnom kremom, u sve većem postotku ostavlja neželjene tragove. Kako u suncu uživati, a ujedno sačuvati zdravlje kože znale su još naše bake koje su kreirale formule prirodnih krema i ulja. Stare recepture Mary je godinama prikupljala i proučavala, a potom pripremala i po potrebi i nadograđivala ugrađujući u njih svoja znanja i iskustvo.

Mery Novosel
Mirko Jankovic 
sensa dan 2024_1200x675px.png
Sensa 

U okviru Sensa radionice ta će znanja iz riznice prirode moći usvojiti svi sudionici koji će ujedno kreirati svoje kozmetičke pripravke kojima će ovog ljeta od štetnog utjecaja sunca štititi svoju kožu.