Magazin Story će ove godine u društvu brojnih zvijezda proslaviti 22 godine svog postojanja, a svojim će gostima dobrodošlicu poželjeti na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava će biti u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću. Crvenim tepihom koji se nestrpljivo iščekuje, domaće i regionalne zvijezde ove će godine prošetati jedanaesti put!

L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.

HoF-web-otvorna2.jpg
Story 

U proteklih deset godina otkako se održava Hall of Fame, časopis Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a svi su oni ovu prestižnu nagradu doživjeli kao izraz podrške časopisa i publike, kao pljesak za sva svoja postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Ove godine će i čitatelji magazina Story moći sudjelovati u odluci o nagrađivanju najzaslužnijih - i to u dvije kategorije.

Naime, Storyevi čitatelji mogu glasati za najbolju domaću TV seriju i najbolji hrvatski TV show, a zajedničkim snagama će s redakcijom Storyja odabrati pobjednika. Slično kao na Eurosongu, odluka o pobjedniku donosi se na temelju glasova publike i glasova Storyjevog žirija.

Svoj glas možete dati u anketi u nastavku do 26. svibnja.

Story redakcija će i ove godine s velikim veseljem ugostiti neke od najvećih zvijezda domaće i regionalne scene za koje dizajneri pomno i do zadnjeg detalja osmišljavaju najglamuroznije kreacije.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!

#ladriastoryhalloffame #hallofpearls