Hrabrost, ustrajnost, predanost. I još puno toga što je nemoguće unaprijed znati. O svemu tome ćemo pričati na radionici. O tome kako pisanje izvire iz nas, kako nas mijenja, kako nam pomaže da najsuptilniji izrazi naših bića ostanu živi.

I pri tom ćemo biti vrlo realistični. Strast za pisanjem i povjerenje da za pisanje postoji put, u svakodnevici kakva jest, nije lako održati. Zato ćete od mene dobiti svu potrebnu podršku, individualizirani pristup i vježbe koje će vas inspirirati da počnete ili nastavite pisati, da ostanete sa svojim pričama i pjesmama sve dok nisu dovršene ili da ih se usudite po prvi put dati nekome na čitanje.

Susrest ću vas tamo gdje jeste i upotrijebiti svo svoje znanje i iskustvo kao psihologinje i književnice kako bih vam pomogla prazninu netaknutih stranica pretvoriti u nešto vaše, nešto dragocjeno. Uz sve one teme koje će se otvoriti, a nemoguće ih je predvidjeti, bavit ćemo se i:

  • stvaranjem snažnih likova koji svojim karakterom i emocijama nose priču
  • upoznavanjem kreativnog procesa i ostajanjem u njemu do kraja
  • stvaranjem atmosfere i izražavanjem emocija i priča koje su vam važne
  • ljudskim potrebama i motivacijama likova
  • kritičkom samo-refleksijom i vrednovanjem napisanog
  • kreativnim zastojima – što su oni zapravo i kako iz njih izvući maksimum
  • prepoznavanjem i razvijanjem vlastitog stila i glasa

Radit ćemo u grupi od maksimalno 10 polaznica, preko Zooma, svaki utorak od 18 do 20 h, počevši od 18. lipnja 2024. i završavajući 03. rujna 2024. Bit će to ukupno 12 susreta za cijenu od 260 Eura koju možete platiti u dvije rate.

Želite li me prije odluke bolje upoznati, tu je i video 5 psiholoških savjeta za kreativno pisanje.
Za pitanja i prijave javite se na kontakt s ove poveznice.