Često je kroz život mijenjala mjesto prebivališta te ubrzo shvatila da je tijelo njen jedini dom zbog čega se oduvijek aktivno bavi fizičkom praksom, kroz različite discipline i metode bivanja u tijelu. 

Njena biografija kao da je preživjela tri života u jednom jer je nakon završenih mirovnih studija u Londonu, krenula u svjetsku UN karijeru, s namjerom i željom da izliječi svjetsku glad. Zadužena za regiju jugoistočne Azije, živjela je na Thailandu i Nepalu, gdje se prvi puta susreće s yogom. Tada kreće njeno intenzivno otkrivanje povezanosti tijela, uma i duše i vodi je na put samootkrivenja.

Dejana 2.jpg
promo 

Nakon preseljena u Zagreb, pokrenula je projekt Supersoul yoga u kojem spaja svoje najveće strasti - yogu i putovanja, a putem kojeg organizira yoga retreate s najboljim svjetskim učiteljima po cijelome svijetu, od Balija do Španjolske.

Korona kriza zaustavila je projekte Supersoula u tom periodu, ali je otvorila vrata za pokretanje vlastitog yoga studija koji je mnogima pružio sigurno utočište tijekom vremena krize i straha. Svoje učenike uči kreiranju života s namjerom i magijom, bivanju u tijelu s vlastitim emocijama i holističkom načinu življenja i zdravlja.  Dejana je certificirana 500h + YTT uciteljica s mnogobrojnim edukacijama, i jedinstvenim iskustvima.

sensa dan 2024_1200x675px.png
Sensa 

Dejana po prvi put gostuje na Sensa Wellbeing danu gdje će održati signature Soulful Vinaysa Flow sat yoge u okviru kojeg će sudionici iskusiti savršen spoj pokreta, daha i glazbe osmišljen kako bi im nahranio tijelo, um i duh.

Sudionici mogu očekivati:
Namjerno oblikovane sekvence u skladu s dahom, mjesecom, i namjerom dana Sense: povezanost, zajednica, zdravlje i slavlje života! 
Upoznavanje s genijem svog daha te s transcedentalnom moći mantre.
Pažljivo odabranu listu pjesama koja će ih i doma podsjećati na to iskustvo.
Trenutke svjesnosti i meditacije.

Sve zainteresirane za sudjelovanje Dejana poziva da postave svoju namjeru, povežu se sa svojim najvišim ja i dopuste sebi transformativno putovanje kroz tijelo i dah. 

Dani mladog mjeseca u Blizancima tokom Sensa wellbeing vikenda potiču u nama lakoću i radost bivanja. Pozivaju nas da ostanemo fleksibilni usprkos životnim promjenama, a u izazovima da nađemo staloženost i vedrost. Sat koji Dejana priprema upravo nudi te kvalitete: kultiviramo podjednako snagu i fleksibilnost, povezanost sa ciklusima prirode u svom tijelu i slavimo moć života koji teče baš kroz nas.