Za sve vas koji se želite otkrivati, iscjeljivati i rasti putem pisanja, kreirala sam ovu tromjesečnu radionicu i nazvala je TeSu – tekući susreti. Pisanje dnevnika i bilješki nezamjenjiva je vrsta susreta u koju se može unijeti više tijeka, više iscjeljujućih doživljaja, više spoznaja i otkrića. Kao psihologinja i književnica s više od dvadeset godina iskustva u radu s ljudima i kreativnom pisanju, kreirala sam TeSu kako biste putem pisanja bolje i lakše pomogli sebi.

Na ovoj radionici naučit ćete u svom terapijskom pisanju primjenjivati tri principa TeSu-a:

  • Istraživanje tijeka
  • Bliskost s tijekom
  • Balansiranje tijeka

Radionica se sastoji od 12 online susreta u trajanju po dva sata. Na svakom susretu obrađivat ćemo po jednu temu: povjerenje, samopoštovanje, podrška, granice… Svaki put ćemo započeti s predavanjem u trajanju od 30ak minuta na kojem ću obrađivati ove teme, zatim ćete pola sata pisati koristeći principe TeSu-a, nakon čega ću odgovarati na vaša pitanja vezana uz ove principe i uz temu susreta. Nećete imati nikavih obaveza sudjelovati ako biste radije samo slušali i zapisivali. Naučit ćete puno o sebi i drugima, a vaš tijek pisanja postat će slobodniji, ljekovitiji i cjelokupni proces bit će osnažujući. Znam da su vam vaši tekući susreti dragocjeni, a nakon ove radionice, bit će vam još dragocjeniji.

Počinjemo 19. lipnja 2024., a završavamo 04. rujna 2024. Sastajati ćemo se srijedom od 18 do 20 sati putem Zoom-a. Cijena je 260 eura, možete platiti u dvije rate.

Za dodatna pitanja i prijave, pošaljite poruku putem ove poveznice.