Vanja Horvat, inspirativna poduzetnica osnovala je brend Zeotex koji nudi liniju prirodne kozmetike, ali i filozofiju zdravog života. Osim što je uspješna poduzetnica ujedno je i vizionarka koja je prepoznala potrebu za prirodnim rješenjima u svijetu preplavljenom kemikalijama i toksinima. Kroz svoje putovanje, koje je započelo s izazovom kontaminirane hrane i utjecajem štetnih tvari na naše tijelo, Vanja je postala glasna zagovornica zdravog života.

"Kroz godine sam shvatila koliko je važno paziti što unosimo u svoj organizam, proizvodi koje koristimo svakodnevno mogu imati ogroman utjecaj na naše zdravlje" poručuje Vanja koja je, u želji da tome stane na kraj, došla do otkrića svih dobrobiti minerala zeolita.

Njezino putovanje nije stalo samo na tome. Odlučila je podijeliti svoje znanje i stvoriti Zeotex brend koji promiče prirodne i učinkovite proizvode za njegu kože i tijela. "Željela sam stvoriti nešto više od kozmetike, htjela sam stvoriti pokret koji će potaknuti ljude da se brinu o sebi na prirodan i svjestan način", poručuje Vanja.

sensa dan 2024_1200x675px.png
Sensa 

Ali misija Vanje Horvat ide dalje od proizvoda koji njeguju kožu i vraćaju joj prirodnu ljepotu – željna je promijeniti način na koji ljudi razmišljaju o njezi tijela i zdravom načinu života te ih osnažiti da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem. "Postoje beauty aplikacije koje redovito koristim kada kupujem proizvode koje stavljam na kožu, one analiziraju sastav kozmetičkih proizvoda te izdvoje rizične faktore koji mogu narušiti zdravlje. Svima bih preporučila da ih isprobaju, iznenadit ćete se što je sve u proizvodima koje svakodnevno koristite“ naglašava Vanja i podsjeća nas da svaki odabir koji činimo može imati veliki utjecaj na naše zdravlje i dobrobit, te da je put prema zdravom životu zapravo put prema istinskoj sreći i ljepoti.

Upravo o svemu tome Vanja Horvat govorit će na ovogodišnjem Sensa Wellbeing danu u Maksimiru, 9. lipnja te pokazati primjenu Zeotexa kada je u pitanju uklanjanje pesticida i toksina iz hrane koju konzumiramo.Posjetitelji će imati priliku upoznati se i testirati sve proizvode iz linije prirodne kozmetike Zeotex koji rješavaju mnoge probleme kože i vlasišta.