Od 5. do 11. lipnja 2024. godine Sensa je ponovno dostupna u tiskanom izdanju, ovaj put kao poseban dar čitateljima uz časopis Story. Vođeni narativom teme broja „Kaleidoskop života“, uranjamo u svjetove različitosti kroz koje se formiramo i kontinuirano nadograđujemo.

Uz dugogodišnje suradnike i neke nove autore propitujemo vlastite odluke koje nas odvode u neistražena prostranstva i otkrivaju naše skrivene potencijale. Inspiriramo se mogućnostima stapanja krajnosti s kojima se susrećemo, a pritom nudimo priliku za otkrivanje i osvješćivanje malih stvari na kojima svakodnevno možemo biti zahvalni.

Sensa dar.JPG
Robert Gašpert 

Potreban nam je vrlo mali poticaj kako bismo spoznali što se sve krije u nama i otključali vrata iza kojih se kriju ti vrijedni sentimenti. Njihovim spajanjem stvara se osjećaj potpunosti kojemu svi težimo u potrazi za unutarnjim mirom i skladom, osobito tijekom odmora i ljetnih dana.

Stranice Sense ovog su lipnja ponovno u našim rukama, spremne ponuditi trenutke opuštanja i maštanja. Potražite ih na kioscima od 5. lipnja i pronađite se u iznenađenjima koje život nudi.