U Merkur osiguranju čovjek je na prvom mjestu, što se iskazuje kroz brojne dodatne pogodnosti koje stoje na raspolaganju svakom klijentu. Stavljajući čovjeka u srž poslovanja ostvaruje se daleko veći doprinos ne samo za poslovanje nego i za svakog pojedinca, širu zajednicu i društvo. U Merkur osiguranju se tako, osim kreiranja bogate ponude produkata namijenjenih za brigu korisnika, velika pažnja i vrijeme usmjeravaju na dodatne pogodnosti koje stvaraju dodatnu vrijednost.

Posebna pažnja usmjerena je upravo na važnost prevencije u očuvanju zdravlja. Preventivni pregledi mogu uvelike poboljšati kvalitetu života, spriječiti mnoga oboljenja te smanjiti troškove skupih liječenja. Tu višu razinu zaštite osiguravaju fit4life preventivni programi u kojima klijent, birajući između četiri ponuđena programa - Classic, Fitness, Relax ili Food, može koristiti usluge sistematskog pregleda, wellnessa, fitness centra ili nutricionističkog savjetovanja.

Merkur osiguranje kroz svoje preventivne programe, osigurava svojim klijentima ne samo osiguranje i pomoć kad do nesreće tj. oboljenja dođe, nego i aktivnosti koje mogu spriječiti njihov nastanak. Proaktivna promjena načina života i životnog stila koji je usmjeren na aktivnosti kojima sprječavamo oboljenja te se brinemo za dušu i tijelo najbolji je alat u očuvanju zdravlja. Merkur osiguranje tako je postao odgovor na potrebe suvremenog čovjeka koji želi sigurnost u svakoj fazi svog života, ali i partnera koji će se brinuti za njegov cjelokupni wellbeing i za očuvanje zdravlja. Merkurovi klijenti ostvaruju i brojne popuste kod Bonus partnera na usluge koje pomažu očuvati zdravlje, kao što su zdrava hrana, vježbanje u fitness centrima, wellness usluge, sportska odjeća...

Kako je smijeh jedna od najboljih metoda očuvanja zdravlja, na Sensa danu u Maksimiru osmijehe na lica posjetitelja će izmamiti službena maskota Merkur osiguranja, simboličnog naziva – Happy a svi koji žele mogu zavrtjeti i kolo sreće te osvojiti neki od Merkurovih promotivnih artikala.

Također, u sklopu svojih promotivnih aktivnosti, Merkur osiguranje za svaku pojedinačno ugovorenu policu health4me Premium osiguranja u razdoblju od 1.6. do 30.6.2024. poklanja godinu dana korištenja Modus Health Carda koja omogućava popuste u 250 zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske.

Vidimo se na Sensa danu i dajmo zdravlju zeleno svjetlo!