Najbolji početak dana, ukusan međuobrok ili lagana večera nepotpuni su bez vrhunskih PIK šunki, posebno za sve koji se žele hraniti lagano i balansirano, istovremeno uživajući u bogatstvu okusa.

PIK Šunka u ovitku, PIK Kuhana šunka te PIK pureće šunke s 2% masnoće slažu se s brojnim jelima. Idu i s kruhom i na kruh, i s kajganom, a i u njoj. Idealan su izbor i za salatu, a na pizzu ih samo nježno položimo na već zapečen umak od rajčice i sir koji se rasteže. I kao rezultat imate ukusno i nezaboravno jelo kojem ćete se uvijek rado vraćati.

PIK Purece HR-2.jpg
Pik promo 

PIK šunke su posebne

Posebnost PIK šunki je način na koji su napravljene. Naime, PIK šunke proizvode se od najkvalitetnijih komada mesa. Za sve koji dodatno paze na prehranu i kalorijski unos sigurno će obradovati informacija da PIK šunke imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali udio masnoće, dok su istovremeno bogate proteinima. U isto vrijeme, osim što sadrže 2% masnoće, PIK šunke nemaju pojačivače okusa, umjetna bojila ni gluten, a osim toga imaju i smanjen udio soli za 25%, što znači da možete još bezbrižnije uživati u njima.

I solo i s ekipom

Šunke su pravi izbor za svaku priliku. Bilo da sami sjedite pred TV-om i uz sočan sendvič pratite omiljenu seriju ili film, bilo da vam iznenada dođu prijatelji ili rođaci, samo narežete ili otvorite šunke, i u njihovim očima odmah ste sjajan domaćin. I uvijek će vam se rado vraćati.

PIK šunke su praktične

Velika prednost PIK šunki je i praktičnost. Bilo da ih kupujete svježe na odjelu delikatesa, cijele u komadu ili već narezane u pliticama, svejedno je. Uvijek ćete jednako uživati u njima.

I zadnja prednost PIK šunki, ali nimalo manje bitna, je činjenica da je PIK šunka odličan odabir kada nam se baš jako ne da kuhati, a želimo pojesti nešto hranjivo, ukusno i zasitno. Jer, čak i ako niste na dijeti ili ne vježbate, a želite se hraniti zdravije i paziti što unosite u svoje tijelo, PIK šunka je i dalje jedan od boljih i kvalitetnijih (mesnih) odabira.