Doživite strast prema finim i zdravim delicijama koju Sana dijeli sa svim gurmanima i ljubiteljima kvalitetne hrane koja daje dobar osjećaj. Ako ste ljubitelj hummusa, najboljeg namaza na svijetu, svakako morate isprobati Sana hummus spravljen od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Uz čak 5 različitih okusa hummusa te tahini pastu od sezama u paleti Sana namaza i priloga možete pronaći i Gucamole, namaz od čak 95% avokada, MelanSana namaz od patlidžana, Thai Salsa prilog od grilanog patlidžana i rajčice te ketchup od cikle.

FIT&TASTY punjene tikvice.jpg
Sana FIT&TASTY punjene tikvice

Saveznik za vašu fit formeu ovog ljeta svakako je FIT&TASTY polutvrdi mliječni sir s čak 34% bjelančevina i samo 5% masti. Odležan je 6 mjeseci zbog čega ima odličan okus i aromu unatoč niskom udjelu masti te istovremeno visokom udjelu bjelančevina. Upravo je zato odličan izbor za nutritivno izbalansirane obroke.

Na Sensa wellbeing danu po prvi puta, uz ostale Sana delicije, predstavljamo Sana Falafel, kuglice od slanutka i graška. Idealne su za ljetne salate, snack i wraps, a osim odličnog okusa prava su proteinska bomba. Odlično se slažu uz popularni Sana Hummus za dodatnu sočnost.

Sana na Sensa wellbeing danu.jpg
Sana promo 

Od slanog do slatkog Sana će vas osvojiti finom i zdravom hranom! Više o Sana proizvodima možete pronaći na www.sana-delikatese.hr.