Sunčanu subotu obilježio je tradicionalni modni boutique događaj u središtu Zagreba. Pop up izdanje najcool butika održano je 6. godinu za redom, a ove godine sudjelovalo je čak 34 dizajnera.

Amaranthine, A’marie, Bea, Becha Design, Boudoir, Bradonja & Plava, Calico Mood, Citoyenne K., Drop Co., Duchess, ELFS, Gušt Beauty Boutique (Lykke, Mustra), Hippy Garden, Iva Tuđa, Jet Lag, Krie Design, Le Šmuk, Lei Lou by Alex Dojčinović, Link by Ogi Antunac, Little Wonder, Lp design, Maleza, Mammii Jewellery, MI ART, Minami, MO Design by Morana Krklec, Natali Jewellery, Rafaela & Sasha Lee by Jadranka Šegota, Robert Sever, Sheriff & Cherry, Skin Machine, Sopar, Tire Calligraphy i Zoran Mrvoš - domaći su dizajneri čije su modne kreacije bile izložene u Masarykovoj ulici.

Održan Story Boutique u najvećem izdanju dosad: Brojni posjetitelji uživali u ljetnoj shopping atmosferi!
Robert Gašpert I Mirna Bartolić 

Osim u toplom ljetnom danu, posjetitelji su uživali u kupovini modnih komada 100% hrvatskog dizajna! Najbolje ovosezonske kolekcije odjevnih komada, asesoara i modnih dodataka po mogli su se nabaviti po promotivnim cijenama, i uz dodatan popust od 20% za plaćanje Visa karticama.

“Interes za hrvatski dizajn je velik, potvrdio je to i ogroman broj domaćih posjetitelja, ali inozemnih turista, što nas veseli jer je upravo to i cilj projekta Story Boutique – promocija domaće mode i održivog pristupa modi” poručuju iz magazina Story koji je s prijateljima brenda ‘nazdravio' na Happy Hour druženju održanom na terasi Slastičarnice Zagreb.

Pogledajte atmosferu na Story Boutique modnom događanju u foto galeriji.

Robert Gašpert Story Boutique 2024.

Magazin Story zahvaljuje generalnom partneru Visa kao i partnerima Maraska i Barcaffè što su podržali događanje Story Boutique - 100% hrvatski dizajn, i veseli se idućem izdanju ove modne manifestacije!