Story nastavlja slaviti i u lipnju! Pušemo u 22 svjećice, a s nama slavite i vi! U novom broju potražite ekskluzivni dar – Betty Barclay Shower Gel!

Gel za tuširanje Betty Barclay Happiness (75 ml) pruža osjećaj svježine i čistoće koji vas prati tijekom cijelog dana. Veganski sastojci i prirodna formula gela za tuširanje čine vašu svakodnevnu njegu trenutkom luksuza i uživanja. Blag i nježan prema koži, idealan je za one koji traže proizvod koji će im pomoći osjećati se sretno i samopouzdano.

Novi broj Storya donosi pregled svega što se događalo na sceni i iza nje na L'Adria Story Hall of Fameu!

027A6407.jpg
Story press 

Sjaji poput bisera! Bio je to slogan ovogodišnjeg 11. izdanja L’Adria Story Hall of Famea, jedinstvenog događaja u Hrvatskoj, održanog u Mozaik Event Centru (HoB) u Zagrebu, s najdužim crvenim tepihom kojim su prošetale najveće domaće i regionalne zvijezde. Nasmiješena lica u spektakularnim izdanjima, dobra energija, zaslužena priznanja za rad, bili su samo dio Storyjeva eventa za koji se pozivnica i ove godine željno iščekivala.

_UM_2803.JPG
Story press 

'Nitko ne uspije okupiti na jednome mjestu toliko poznatih osoba u istoj večeri', moglo se čuti sa svih strana. A tako je i bilo jer je na događaju godine uživala plejada uspješnih influencera, glumaca, voditelja, modnih eksperata i pjevača. Nina Badrić, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom, kao i zvijezde iz regije, legendarni Haris Džinović i Dragana Mirković, posebno su privlačili poglede pa nije nedostajalo ni selfija i videa s crvenog tepiha zbog kojih su se užarile društvene mreže. Bio je to tek uvod u večer okrunjenu prestižnim nagradama. Nakon svečane dodjele Storyevih nagrada najboljim glumcima, pjevačima, medijskim ekspertima, inluencerima i drugim kreativcima na showbiz sceni, u čak 17 kategorija, uslijedili su ples, pjesme i gosti iznenađenja, slasni zalogaji, mnogo smijeha, susreta starih prijatelja i obećanja da se vidimo dogodine…

HOF 2024 (539).JPG
Story press 

Veliki fotoizvještaj s crvenog tepiha najglamuroznije večeri u godini, ali i sve tajne partyja koji je trajao do dugo o noć možete pronaći u novom broju magazina Story!

Novi Story DARUJE svim čitateljima- Betty Barclay gel za tuširanje! Potražite na kioscima od srijede, 12. lipnja!
#storybday #storyslavi22 #bettybarclay #bettybarclayhappiness #story #storyhr

Story_23-24_1200x780_PR.png
Story