Malo drukčija vinska radionica u kojoj otvoreno pričamo o seksualnosti, intimnosti i odnosima održava se osmi put, a prava je avantura. Naime, kad kažemo avantura, mislimo na nešto nedozvoljeno. Na one fraze iz oglasnika koje kažu "avanturisti isključeni", na odnose izvan onih službenih, na tajne i skrivanja. Isto kao što kad kažemo "ljubavnik" ili "ljubavnica", ne mislimo na aktualne partnere, već na one s kojima - zapravo - vodimo ljubav.

Ciklus malo drugačijih vinskih radionica koje već dvije godine uspješno vode klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja Tanja Jurin te vinska poznavateljica, "čašna sestra" Lada Radin pozivaju vas da malo preokrenete tu priču. Možete li zamisliti da avanturu i pustolovinu doživimo u svakodnevici, s partnerima i partnericama? Možemo li zamisliti ljubavničke odnose sa višegodišnjim supružnicima. Što nam stoji na putu tome? I što bismo mogli dobiti ako se potrudimo?

Za one koji ne znaju, Malo drugačije vinske radionice otvaraju prostor intimnijih i iskrenijih razgovora koji povezuju enogastro gušte s onim drugim guštima, o kojima se ne priča dovoljno.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem ovog linka.