Već neko vrijeme azilanti svoja kulinarska umijeća usavršavaju na radionicama koje je Centar za mirovne studije za njih organizirao, lani su objavili i kuharicu koja nosi isti naslov kao i projekt – „Okus doma“, a sakupljaju i novac pomoću kojeg će osnovati zadrugu kako bi se kasnije mogli baviti cateringom hrane, prvo za veća događanja i domjenke, a onda i za pojedinačne narudžbe u gradu. Vjeruju da će, bude li sve išlo onako kako su zamislili, jednog dana možda otvoriti i restoran.

Za sada, svoje egzotične specijalitete pripremaju u Kuhaoni na zagrebačkoj Opatovini, u kojoj spremaju hranu dok ne usele u neki drugi, vlastiti prostor, i ne nabave svu potrebnu opremu te dozvole za rad. Njihova su jela do sada poslužena na mnogobrojnim gastro festivalima, ali i kulinarskim radionicama koje su organizirali za one koji žele naučiti nešto više o raznolikoj i bogatoj afričkoj, ali i drugim kuhinjama, itekako drugačijim od onoga na što su naša nepca navikla.