Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend seminar: Glazba i pokret koji iscjeljuju

Iskušajte jedinstveni program Body Healing Story poznate kineziologinje i inovatorice body tehnike Ana-Marije Jagodić Rukavine

 ana marija jagodić rukavina Izvor: Profimedia/Shutterstock

Spoj ljekovite glazbe, pokreta i afirmativnih misli

Svjesno pokretanje tijela može nas dovesti u ravnotežu s cijelim svemirom, pa nas stoga i iscijeliti. Ujedinimo li pokret s glazbom čija nas frekvencija obnavlja, možemo ostvariti svoje potencijale. Iskušajte stoga jedinstveni program Body Healing Story poznate kineziologinje i inovatorice body tehnike Ana-Marije Jagodić Rukavine.

Spoj je to ljekovite glazbe, pokreta i afirmativnih misli u svrhu dovođenja tijela u prirodnu ravnotežu. Metoda potiče prirodnu inteligenciju tijela i dovodi nas u harmoniju. Na taj način se događa i promjena percepcije, otvaranje višim razinama svijesti, što može potaknuti ozdravljenje.

Glazba izvedena na središnjoj frekvenciji solfeggio ljestvice od 528 Hz dokazano je ljekovita. Vezana je uz četvrtu, srčanu čakru koja je ulaz u središte bića, potiče osobne moći i samopouzdanje.

Sve su kretnje u Body Healing Storyju praćene specifičnim disanjem što dodatno stimulira i uravnotežuje endokrine žlijezde. Vježbe su praćene ljekovitim afirmacijama koje su izraz ljubavi i mira.

Vikend seminar

Kada se Body Healing Story radi u grupi, sve se energije u prostoru usklade. Um i srce se sastanu i ulaze u prirodnu ravnotežu s univerzalnom energijom. Rezultat je bezuvjetna ljubav, najjača pokretačka snaga svemira.

BHS Intensive vikend seminar održat će se u subotu 11. 3. 2017. od 15 do 20 sati i u nedjelju 12. 3. 2017. od 9 do 14 sati u Zagrebu, u prostoru Makronove, llica 11, I. kat.

Više doznajte na www.pbs.com.hr te na telefonima 01 46 21 456 ili 098 277 276.

Najnovije