Podloga
2 šalice orašastih plodova po želji
1 šalica kokosovih ljuskica
1 šalica datulja
U blender stavite orašaste plodove po želji i sameljite ih do fine smjese brašna. Datulje natopljene u vodi ocijedite te ih fino nasjeckajte na sitne komade. U blenderu miješajte sve sastojke dok se smjesa ne počne držati zajedno. Uzmite kalup za torte, obložite ga papirom za pečenje pa rasporedite smjesu. Spremite podlogu nakratko u zamrzivač ili hladnjak da se stisne i pripremite bijelu kremu.

Bijela krema
1  šalica natopljenih indijskih oraščića
3 žlice maslaca od indijskih oraščića
3 žlice kokosova mlijeka
1/2 šalice kokosovih ljuskica
1/2 šalice rastopljenog kakao maslaca
1/2 šalice meda
Indijske oraščiće natopite u vodi na nekoliko sati da omekšaju. Potom bacite vodu, stavite ih u blender te im dodajte mlijeko, maslac i kokosove ljuskice. Sve pomiješajte, dodajte rastopljeni kakao maslac i med te miješajte do fine glatke kreme. Slatkoću prilagodite okusu. Kremu ravnomjerno nanesite na koru i ostavite u zamrzivaču nekoliko sati da se stisne. Pripremite kremu od čokolade.

Čokoladna krema
1 zreli avokado
3 žlice sirovog kakao praha
4 žlice rastopljenog kakao maslaca
3-4 žlice meda
Avokado očistite i sitno narežite. U blender dodajte meso avokada, kakao prah i med te na kraju rastopljeni kakao maslac. Pomiješajte sve sastojke do glatke kreme. Kremu nanesite na bijeli sloj i ostavite u zamrzivaču nekoliko sati ili preko noći. Po želji ukrasite kokosovim ljuskicama ili kokosovim čipsom.