½ šalice maslaca od lješnjaka
1 šalica indijskih oraščića
4 žlice kakaa u prahu
1 žličica vanilije
2 - 4 žlice sirupa od agave
malo mlijeka od lješnjaka ili po potrebi
½ šalice mljevenog lješnjaka i oko 20 cijelih lješnjaka
Čokoladni preljev:
½ šalice rastopljena kakaova maslaca
½ šalice indijskih oraščića
3 žlice kokosova šećera (prethodno samljeven u prah u mlincu za kavu ili u suhoj posudi blendera)
Miksajte sve sastojke zajedno, stavite u jednu posudu te ostavite u hladnjaku oko 30 minuta da se smjesa stvrdne. Oblikujte u kuglice i u svaku u sredinu stavite jedan cijeli lješnjak. Uvaljajte svaku kuglicu u grubo mljeveni lješnjak te umočite u čokoladu. Za čokoladni preljev sve sastojke pomiješajte u zdjelici ili blenderu. Ostavite u hladnjaku oko 20 minuta.