Umijeće življenja

To ne znači da ćemo biti sebični, ali ćemo znati postaviti prioritete. Napišite popis svojih želja, ali onih koje možete ostvariti sami. Naučite slaviti male stvari skrivene u svakodnevnim iskustvima. Tako ćete razvijati umijeće življenja. Primijetiti divan sunčan dan, drveće i nebo te zastati da bismo upili njihovu ljepotu donosi posebnu vrstu sreće. Kupiti nešto skupo bez grižnje savjesti, nešto lijepo što nas veseli, također je izraz zdrave Venere.

Nagradite sami sebe za svaki dobro obavljen posao. Dopustite si odmor i san. Naučite ispunjavati svoje želje bez osjećaja krivnje, bez obzira na ono što drugi misle o tome. Na putu prema ravnoteži i sreći ojačajte svoju Veneru jer vi to zaslužujete! Venera u vodenim znakovima zaslužuje ljubav, a u vatrenim znakovima romantiku i divljenje. Venera u zračnim znakovima zaslužuje druženja i prijatelje, znanje i informacije, a ona u zemljanim znakovima fine stvari, dobru hranu, sreću u nekom opipljivom obliku.

Osvijestite da ne morate raditi ili ugađati drugima kako biste zaslužili sreću. Zaslužujete je već samim time što ste takvi kakvi jeste – jedinstveni i posebni!

Sunce u osobnom horoskopu: Budite ono što jeste!
Mjesec u osobnom horoskopu: Nahranite dušu...
Merkur u osobnom horoskopu: Stop negativnim mislima!
Mars u osobnom horoskopu: Suočite se sa strahovima...
Jupiter u osobnom horoskopu: Kreirajte emocionalno blagostanje

Saturn u osobnom horoskopu: Zahvalite na preprekama