U čemu pronalazimo životni smisao?

Njegova energija budi u nama znatiželju o smislu života, vodi nas u potragu za odgovorima. Jupiter sugerira u čemu pronalazimo smisao života, što za nas znači sreću. Uz njegovu smo energiju razigrani, bezbrižni i vedro idemo prema svom velikom i značajnom cilju. Ne moramo znati u kojem se znaku nalazi naš Jupiter da bismo otkrili u čemu pronalazimo svoj životni smisao.

Razmislite na trenutak o tome. Je li vam važniji obiteljski život i djeca ili možda karijera i društveni uspjeh? Jesu li vam važni slava i novac ili sloboda da putujete, učite, upoznajete svijet? Što god vam je važno, što god smatrate smislom svog postojanja, posvetite svakog dana dio svojih aktivnosti tom velikom cilju. Razmislite i o tome što vam daje osjećaj slobode. Jupiter je osjećaj blagostanja, sposobnost da prepoznamo sve ono što naš život čini dobrim, vrijednim življenja.

Često zaboravljamo da osjećaj blagostanja nije u prividu sreće koji mukotrpno održavamo statusnim simbolima, nego u sposobnosti da u trenutku osjetimo sreću što smo tu gdje jesmo, što smo to što jesmo i da osjetimo zahvalnost na tome, što god to za nas bilo. Jupiter nam tako pomaže da zadržimo mentalno zdravlje i osjećaj blagostanja. Svog ćemo Jupitera vrlo jednostavno osnažiti smijehom!

Sunce u osobnom horoskopu: Budite ono što jeste!
Mjesec u osobnom horoskopu: Nahranite dušu...
Merkur u osobnom horoskopu: Stop negativnim mislima!
Venera u osobnom horoskopu: Tražite sreću u malim stvarima
Mars u osobnom horoskopu: Suočite se sa strahovima...

Saturn u osobnom horoskopu: Zahvalite na preprekama