Doznajte što očekuje vaš znak u tjednu na prijelazu studenoga u prosinac koji će obilježiti potpuna solarna pomrčina i mlađak u Strijelcu. Znate li svoj podznak, pročitajte i prognozu za njega kako biste dobili potpuniju sliku.

Ovan: Bez obzira na vašu trenutačnu dvojbu ili koliko je problematična vaša situacija, solarna pomrčina u subotu, 4. prosinca nosi poruku da je ključ mijenjanja stvari i dobivanja onoga što želite jednostavno to da vjerujete kako je to moguće. Brojna životna razočaranja i muke proizlaze iz nedostatka vjere. Vjera će vas voditi u pretvaranju prosinca u vama nešto mnogo smislenije. To je uvod u veliku godinu za vas koja uskoro počinje.

Bik: Ova vam godina nije bila baš laka, stoga ćete ulaskom u prosinac poželjeti otpustiti što je moguće više toga i psihički, i emocionalno, i materijalno. To možete ostvariti tako da se riješite svega što vam više nije potrebno. To je u suprotnosti s onim što se obično događa u prosincu, mjesecu u kojem se toliko toga kupuje i dobiva na dar. Međutim, osobito u prvom tjednu prosinca, imat ćete koristi od toga da raščišćavate umjesto da prikupljate još više stvari.

Blizanci: Kako se približavamo kraju još jedne turbulentne godine, mogli biste se upitati koliko je solidna i izdržljiva sreća u vašem životu. Biste li mogli biti sretniji? Ako je odgovor da, je li to na bilo koji način povezano s vašim osobnim životom? Također biste se mogli upitati u kojim su slučajevima sukob ili nesklad u korijenu problema. Što možete učiniti da bi stvari bile bolje? Primjerice, trebate li slobodnije pokazivati naklonost ili ne dopustiti da razlike u mišljenju pokvare neki odnos?

Rak: Vrijeme je da se usredotočite na podizanje svoje svijesti. Možete promijeniti svoju kompletnu energiju ispravnim razmišljanjem, ispravnim govorom i ispravnim djelovanjem. Kada nikog ne osuđujete, podižete razinu svoje svijesti. Budući da se solarna pomrčina 4. prosinca zbiva u vašem području zdravlja, svakodnevnog posla i usluga, sad je idealno vrijeme da razmislite o promjenama u bilo kojem od tih područja. Možda najviše trebate razmisliti o tome zašto to činite, a ne što činite. Mogli biste profitirati od otpuštanja starih obrazaca, osobito ako su vas sprječavali da procvjetate.

Lav: Gdje biste bili da ostavite za sobom sve svoje brige?U ovo doba godine svi smo skloni poželjeti da se riješimo problema, stoga je dobra vijest da se solarna pomrčina događa u vašem polju zabave te donosi više bezbrižnog duha, kojeg vam je u proteklom razdoblju možda manjkalo. Ova godina nije bila laka jer morali ste se nositi s izazovnim odnosom sa Saturnom i Uranom, što vam je stvaralo znatan pritisak. Tome dolazi kraj, a počinje mnogo bolje vrijeme za vas.