Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VIKEND OD 26. DO 29. STUDENOG: Rakovi, poznanstva se mogu pretvoriti u ljubav, Jarcu raste samopouzdanje

Saznajte što vam predviđa horoskop za vikend od 26. do 29. studenog 2021. godine!

 Vikend horoskop od 24 do 29 studenog 2021 Izvor: Pexels

Horoskop za vikend od 26. do 29. studenog 2021. godine!

Ovan

Mjesec u Lavu pojačava vašu kreativnost u petak, a opozicija Jupitera traži dramatičan preokret. Mjesec u petak navečer prelazi u Djevicu, gdje provodi ostatak vikenda osvjetljavajući vašu šestu kuću zdravlja i brige o sebi. Nemojte odlagati stvari koje vam mogu popraviti dan. Vrijeme je da budete nježni prema sebi.

Bik

Obitelj je u centru pažnje dok je Mjesec u znaku Lava u vašoj četvrtoj kući u petak. Opozicija dobronamjernom Jupiteru osigurava da ćete svi uživati u vremenu koje provodite zajedno. Mjesec prelazi u zemljanu Djevicu do kraja vikenda. Posebno je povoljan trigon s vašim vladajućim planetom, Venerom u Jarcu, u nedjelju ujutro. Poželjet ćete izaći iz kuće i uživati u druženju i kupovini.

Blizanci

Mjesec u Lavu u petak osvjetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj natalnoj karti, čineći ovo idealnim danom za druženje. Mjesec potom prelazi u zemljanu Djevicu i vašu četvrtu kuću doma i obitelji u petak navečer, gdje ostaje do kraja vikenda. Mjesečeva opozicija Neptuna u Ribama u nedjelju ulijeva kreativnu energiju u umjetničke aktivnosti. Samo naprijed - isprobajte neke nove hobije i aktivnosti.

Rak

Mjesec u Lavu u petak utječe na vašu potrošnju. Vodite računa o svojim financijama kako bi praznici bili što ugodniji. Mjesec prelazi u Djevicu u petak navečer, osvjetljavajući vašu treću kuću komunikacija, veze i zajednice, i ostaje tamo do kraja vikenda. Pratite tu želju za izlaskom i povežete se s ljudima. Ovo je sjajan period za humanitarne aktivnosti kroz koje možete pomoći svojoj zajednici. Moguća su nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u ljubav.

Lav

U petak ste na vrhu svijeta, a Mjesec u Lavu povećava vaše samopouzdanje, optimizam i raspoloženje. Mjesec prelazi u praktičnu Djevicu u petak navečer, gdje usmjerava vašu pažnju na financije, prosperitet i osnovne vrijednosti. Mjesec je u kvadratu sa Suncem u Strijelcu u subotu ujutro. Moguće je da ćete biti rastrgani između onoga što želite i onoga što trebate učiniti. Iskoristite mjesečevu energiju za jačanje svijesti.

Djevica

Mjesec u Lavu nasuprot duboko duhovnog Jupitera osvjetljava vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova u petak. Uživajte u avanturama. Mjesec prelazi u vaš znak u petak navečer ostaje tamo do kraja vikenda. Mjesec naspram Neptuna u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva poziva vas da napravite prvi korak ka svojoj voljenoj osobi ili simpatiji. Na kreativan i romantičan način možete ostvariti ljubavni san.

Tagovi

Najnovije