Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva što očekuje Raka, Lava i Djevicu na polju karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

RAK

Rak će biti posebno aktivan u 2022. godini. Ovaj period za Rakove će postati gotovo odlučujući za sve sfere života. Općenito,  predstavnike vašeg horoskopskog znaka očekuje niz promjena, koji će početi spontano. Sada slušajte unutrašnji glas, ne obazirući se na komentare u vašem okruženju. Sva kretanja 2022. godine guraju vas u jednom pravcu – naprijed. Ovo vrijedi za sve predstavnike znaka, bez izuzetka. Oni koji rade u većoj tvrtki početkom 2022. će, htjeli ili ne, morati sebi dati iskren odgovor "Jesam li spreman i dalje trpjeti kritike i/ili malu plaću?". Za mnoge od vas od ovog trenutka počinje novi profesionalni život. Za one koji se i dalje boje napraviti promjenu, zvijezde preporučuju da započnu borbu svoje mjesto pod suncem. Odgovarajte na kritike, ne dozvolite da vaše sposobnosti i trud ne budu uvaženi, borite se za uspjeh. Atmosfera 2022. godine voli hrabre ljude i vaši napori će biti cijenjeni. 

Rakovima koji se bave vlastitim poslom također se ne preporučuje šutnja kada se suoče s problemima ili nepravdom. Da bi vas potaknule na aktivnu borbu, zvijezde će vam ove godine poslati nekoliko stresnih situacija. Mnogi od vas će morati dokazati da su zaista lider sposoban upravljati timom. Jedini faktor zaustavljanja uspjeha bit će lijenost, što je u prirodi mnogih predstavnika vašeg znaka. Morate se boriti protiv toga. Godina 2022. je bogata raznim perspektivama, nemojte ih propustiti zbog apatije i tromosti. Ne odbijajte zanimljive ponude za zaradu, ne oklijevajte zaraditi novac svojim talentom. Sve ovo će pomoći da se pronađu dodatni financijski izvori preko kojih će sredinom jeseni 2022. mnogi od vas ostvariti značajan uspjeh. 

Posao će vam oduzimati puno vremena, ali to ne znači da možete mirno ignorirati ono što se događa u vašoj obitelji. Oni koji razmišljaju o razvodu morat će donijeti konačnu odluku. Onim Rakovima koji sanjaju o novoj romansi, ali se ne usuđuju pričati o simpatiji, zvijezde ih savjetuju da budu hrabriji. Sredinom proljeća primijetit ćete povećano zanimanje suprotnog pola. Naučite dostojanstveno prihvaćati komplimente i ne odustajte od sastanaka sa suprotnim spolom.

Općenito, 2022. godina za Rakove, iako će to biti period iznenađenja, neće izazvati pretjerani stres, nesanicu i razne bolesti povezane sa živcima. Promjene koje su počele u vašem životu 2022. trebate shvatiti kao avanturu koja vodi u novi, zanimljiviji i šareniji život. Ako se uz to posvetite zdravlju i pravilnoj i prehrani, osjećat ćete se odlično!

Horoskop za Lava pročitajte na sljedećoj strani.