Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva što očekuje Jarca, Vodenjaka i Ribe na polju karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

JARAC

Nepredvidljiva 2022. godina mogla bi malo umoriti Jarčeve. Mnoge situacije nećete moći predvidjeti što će Jarčeve uznemiriti. Mnogo je lakše i mirnije znati što će biti sutradan i za mjesec dana. Kada te transparentnosti nema, Jarac će se morati prilagoditi onome što se trenutno događa. Dragi Jarčevi, ako naučite da 2022. godinu doživite kao uzbudljivu potragu, moći ćete u njoj pronaći mnogo pozitivnih trenutaka.

Nepredvidljivost vas posebno očekuje u profesionalnim poslovima. Morat ćete „naslijepo“ se kretati do većih visina karijere. Razvijte svoju intuiciju, jer u vrijeme kada zdrav razum više ne može dati dobar savjet, samo ona će biti vaš glavni savjetnik. Pazite koje ideje otkrivate kolegama, a posebno pripazite što govorite o svojem privatnom životu na poslu.

Malo tajnovitosti neće naškoditi niti poduzetnicima Jarcima. Ako ste sami sebi šef i podređeni, imate sreće jer se ne morate brinuti da će vas netko izdati. Općenito govoreći, teško je predvidjeti kako će se točno 2022. godina završiti za Jarčeve na poslu. Vaš glavni cilj nije veliki prihod, već očuvanje već osvojenog. Usmjerite svoje glavne napore na to, a velike planove odložite za bolja vremena.
Čuvajte, a nemojte pokušavati umnožiti ovo što imate. To pravilo će biti relevantno za vaš znak tijekom 2022. godine. Još nije vrijeme za eksperimentiranje u financijama. Vaš prihod možda neće biti stabilan kao što je bio. Pokušajte uštedjeti i sačuvati malo novca za nepredvidljive troškove.

Jarčeve u osobnim stvarima očekuje malo transparentnosti. Za one koji su dugo u romantičnoj vezi ili su u braku, nema smisla da se plaše ičega. Vi i vaš partner ćete ići rukom pod ruku kroz sve izazove 2022. godine, a kao rezultat toga vaša veza postat će još jača. Za one koji traže ljubav, zvijezde mogu poslati zanimljiv izazov. Pojava sjene iz prošlosti natjerat će vas da odlučite kako da se odnosite prema toj osobi i kako dalje. Ne zaboravite da je vaš glavni savjet u fazi intuicija, a ne logika. Ako vam ona kaže da se možete približiti toj osobi, ne morate se zaustavljati. U narednim mjesecima će se pokraj Jarčeva pojaviti mnogo zanimljivih ljudi. Komunikacija će vam donijeti pozitivne dojmove i možda će se odnos s nekim od tih novih ljudi brzo razviti u nešto više od prijateljstva.

2022. godina za Jarčeve će biti bogata iznenađenjima, pa čak i senzacijama. Postoji rizik da će vas ovaj period umoriti i da ćete biti iscrpljeni. Ne zaboravite na prednosti meditacije i boravka u prirodi. Najbolji način za oslobađanje od stresa je fizički rad, sportske vježbe i aktivnosti koje opuštaju. Što se tiče odmora, preporučuje vam se zakazati ga na jesensku sezonu i provesti da daleko od civilizacije. Odgovarat će vam boravak na selu.

U nastavku pročitajte što godišnji horoskop donosi za Vodenjaka!