Mjesečni horoskop za siječanj 2022. predviđa da će zvijezde za nekoliko znakova zodijaka pokazati posebnu naklonost u ovom mjesecu! Siječanj će biti neobičan, a može donijeti i puno blagodati, iako su neki planet u retrogradnom hodu. Astrolozi otkrivaju da sljedeća 3 horoskopska znaka mogu ostvariti novogodišnje želje već u siječnju - saznajte jeste li na listi sretnika:

Blizanci

Blizanci će imati najljepšu energiju u siječnju. Od prvog do posljednjeg dana u mjesecu bit ćete u atmosferi bajke i magije, imat ćete osjećaj da godina nije mogla bolje početi. Velika je vjerojatnost da će vam se ostvariti najdraža želja, čijem ostvarenju ste se skoro prestali nadati. 2022. je godina Vodenog Tigra prema lunarnom kineskom kalendaru, pa će već na početku ovog perioda Blizancu krenuti dobro na polju karijere - budite spremni na iznenađenja i naučit ćete da se čuda uvijek mogu dogoditi.

Strijelac

Strijelac će uživati u ispunjenju svih želja koje se odnose na ljubav i romansu. Predstavnici ovog znaka koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, u siječnju bit će ugodno iznenađeni jednim poznanstvom. Strijelci koji su u vezi razmišljat će o vjenčanju i zajedničkom životu. Ako već imate na umu osobu koja vam se već duže sviđa, siječanj je pravi mjesec da smognete hrabrosti i napravite prvi korak.

Vodenjak

Vodenjaci se trude ostvariti svoje želje i uložit će ovog mjeseca pravi trud u to. Siječanj će za predstavnike znaka biti najsretniji mjesec u godini. Sreća će utjecati na svako područje vašeg života: zdravlje, financije i osobne odnose. Imat ćete dovoljno energije i inspiracije za preuzimanje rizika. Slušajte intuiciju, unutrašnji glas vam može pomoći da donesete bolje odluke.