Pun Mjesec u Blizancima 19. prosinca (posljednji puni Mjesec u 2021.) manifestira se potrebom za velikim i kvalitetnim promjenama. Ovo je dan kad se završava jedan lunarni ciklus i potiče nas da razmislimo o svojim osjećajima, da ih podijelimo s drugima i bolje razumijemo svoje unutrašnje biće.

Postoji rizik da ćete u danima punog Mjeseca biti hladni i rezervirani, ali pazite - hladno srce može izgubiti ono što zapravo ne želi. Zato je važno uspostaviti ravnotežu između misli i emocija, logike i intuicije. Glavni aspekt ovog punog Mjeseca u Blizancima bit će harmoničan trigon koji donosi sreću i optimizam, naglašava radost i opće dobro.

Ovaj trigon osim lijepe energije, može donijeti i obilje i dobre prilike kada je riječ o financijama. Međutim, njegova snaga je u zahvalnosti. Uči nas da budemo zahvalni na svim dobrim stvarima i divnim ljudima kojima smo okruženi. Period punog Mjeseca u Blizancima 19. prosinca može donijeti pomalo nategnute odnose u ljubavi jer Venera kreće retrogradno. Ipak, to nije ništa što se ne može riješiti.

Kako biste najbolje iskoristili moćnu energiju punog Mjeseca, izgovorite sljedeće afirmacije:

1. Moj život je u potpunoj ravnoteži.
2. Biram biti osoba kakva jesam i to me ne koči, već potiče na napredovanje.
3. Otpuštam ono što Univerzum traži od mene.
4. Sve što dajem, vraća mi se nazad dvostruko.
5. Ja sam junak svoje životne priče.
6. Opraštam i tako se oslobađam svoje prošlosti, a otvaram vrata ka budućnosti.
7. Poštujem sve rokove i sve mi se događa u pravo vrijeme.
8. Oslobađam se svega što me sputava.
9. Svaki sljedeći nivo mog života zahtijevat će drugačiju verziju mene.
10. Kada slijedim svoje srce, ja imam obilje, uspješna sam i slobodna.