Već na samom početku u 2022. godine očekuje nas moćna i snažna energija, ali ne samo zbog Nove godine, već i zbog mladog Mjeseca 2. siječnja. Donosi nam energiju koja je sjajna za manifestaciju i kreiranje namjera. Svaki mladi Mjesec u astrologiji označava novi početak, a ovaj će biti u slobodoumnom znaku Jarca.

Donosi nam sjajnu inspiraciju i motivaciju kada je riječ o ispunjavanju novogodišnjih želja i ciljeva. Posebno će povoljno utjecati na financijsku stabilnost ili za temeljno planiranje razvoja karijere. To ne znači da se odmah trebate upustiti u nagle promjene, već idite korak po korak i budite strpljivi. 

Usporite i radite na svojim namjerama, a utjecaj mladog Mjeseca donosi mnoga rješenja. Sve što započnete 2. siječnja može se dobro razvijati. Donosi energiju potencijala, rasta i novih mogućnosti, bez obzira koji ste horoskopski znak. Nekima donosi više prilika, nekima manje, kao i na raznim poljima, ali svaki znak će imati dobre šanse.

Prema horoskopu mladi Mjesec nas često poziva da razmislimo o tome gdje se nalazimo i da procijenimo što želimo iz mirnije perspektive. Najbolji način da to učinite je da sebi dozvolite prostor i vrijeme da se povučete u sebe i prihvatite samoću. Oslonite se na svoj unutrašnji glas - intuicija je sada izraženija. Odustanite od nekih društvenih aktivnosti ako biste radije bili sami. Osluškujte svoje potrebe i vibracije - učinite sve što je važno za pozitivnu transformaciju, iznutra i izvana.

Jedna od negativnih stvari mladog Mjeseca je ta što nas može uspavati, pomalo oslabiti našu energiju. Kako se mjesečeva svjetlost povlači tijekom mladog Mjeseca, povlači se i naša razine energije - zamislite to kao malu mjesečnu hibernaciju. Bez obzira na to, nova lunarna faza vas motivira da ostvarite ciljeve. Mladi Mjesec se događa kada je mjesečeva svjetlost na najnižoj točki, ali od tuda počinje "rasti" sljedeći tjedana koje vode do punog Mjeseca, što podiže našu motivaciju i pomaže u donošenju većih preokreta. Posebno u domeni naših osobnih ciljeva. Zato nemojte da vas zavara osjećaj pospanog mladog Mjeseca, to je zapravo samo trenutak predaha prije nego što se upustite u nove pobjede.

Period mladog Mjeseca je dobro vrijeme za brigu o sebi i pozitivnost. Budi nas s nadom i mogućnostima, što ga čini posebno važnim. Pokušajte tijekom mladog Mjeseca u Jarcu 2. siječnja biti ljubazniji, brižniji, nježniji prema sebi. Izbjegavajte provoditi vrijeme s ljudima koji su obeshrabrujući ili pesimistični. Radite stvari pod mladim Mjesecom zbog kojih se osjećate sretno, budite uzbuđeni zbog novih mogućnosti!