Godišnji horoskop za 2022. obećava značajne promjene. Posebno vrijedan astrološki događaj bit će parada šest nebeskih tijela: Jupitera, Venere, Saturna, Mjeseca, Neptuna i Marsa, koja će se dogoditi 12. lipnja. Vezano uz to, treba očekivati da će godina biti vrlo turbulentna i promjenjiva, a može se dogoditi da se u drugoj polovici ponove stvari s početka godine kako bismo utvrdili lekcije ili dovršili nezavršene poslove.

Godišnji horoskop za Ovna, Bika i Blizance pročitajte OVDJE.

Ovo vrijeme zahtjeva posebnu odlučnost, preuzimanje odgovornosti za svoje postupke. Sada će biti moguće postići uspjeh u onim poslovnim projektima koji su nekada bili nedostižni. Na primjer, možete pokrenuti dugotrajni kreativni projekt ili možete dobiti nagrade i pohvale za prethodni trud koji je do sada prolazio neprimijećeno.

S vrijednim Saturnom u Vodenjaku cijele godine, puni ste ideja da učinite svijet boljim mjestom. Dok pristupate važnim prilikama i promatrate svijet iz logične perspektive, moguće je da ćete se uspjeti povezati s drugima i pronaći način da promijenite svoj i tuđe živote.

OVDJE pročitajte godišnji horoskop za Raka, Lava i Djevicu!

Revolucionarni Uran je ove godine u pratnji konzervativnog, stabilnog Bika, što donekle usporava tempo, ali s obzirom na to da je novac glavno područje stručnosti Bika, možete očekivati da ćete se otvoriti malim prilagodbama u načinu na koji upravljate svojim financijama. Potražite dugoročne prilike za rast s malo ili nimalo rizika koji bi mogli biti izvan domene onoga što trenutno radite.

Godišnju astro prognozu za Vagu, Škorpiona i Strijelca pročitajte OVDJE.

Ekspanzivni Jupiter provodi vrijeme u direktnom Ovnu i potiče vas da preskočite sva ograničenja koja su vam na putu u drugoj polovici godine, ali ne radite nagle promjene dok je u sanjivim i emotivnim Ribama od siječnja do početka svibnja. Tijekom ovog tranzita, do svibnja imamo šanse da više radimo na ljubavnom i društvenom planu nego na karijeri. Moto ove energije je da uložite u ono što želite - uložite ljubav, energiju, trud znanje i možete dobiti više nego što ste očekivali.

Godišnji horoskop za Jarca, Vodenjaka i Ribe pročitajte OVDJE!

Najznačajniji aspekti u 2022. godini bit će sekstil Jupitera i Urana 17. studenog, konjunkcija Jupitera i Neptuna 12. ožujka, pomrčina Sunca 30. lipnja, sekstil Jupitera i Plutona 3. svibnja, pomrčina Mjeseca 16. svibnja, pomrčina Sunca 25. studenog i pomrčina Mjeseca 8. studenog.